Mobiel abonnement verloopt binnenkort, wat te doen?

Abonnement verlengenUw bel abonnement verloopt binnenkort, wat moet u doen en waarop te letten? Als u tevreden bent met het mobiel abonnement wat u nu heeft dan is het mogelijk dat abonnement te verlengen.
Vaak krijgt u voor een abonnement verlenging een cadeau van de betreffende gsm provider.

Simonly

Ook is er dan de gelegenheid het normale abonnement te wijzigen in een sim-only abonnement. Met sim only kunt u goedkoper bellen, vaak al voor enkele euro’s per maand. Bij sim only ontvangt u geen gratis telefoon of korting bij het afsluiten van contract. De duur van een abonnement is in de meeste gevallen één of twee jaar. Uw nieuwe abonnement gaat trouwens pas in als het oude is afgelopen. Maandelijks hebben de gsm providers abonnement aanbiedingen om zo nieuwe klanten binnen te krijgen. Het grote voordeel van abonnement verlening is dat u geen aansluitkosten meer hoeft te betalen. Dit heeft u immers al eens gedaan. Standaard worden deze kosten bij het aangaan van een mobiel abonnement in rekening gebracht.

Nieuw abonnement: Overstappen?

Kiest u voor een nieuw mobiel abonnement dan kan het ook aantrekkelijk zijn over te stappen naar een andere gsm provider. Bijvoorbeeld als u niet tevreden bent over de dekking of als het netwerk vaak last heeft van storingen.
Zoals gezegd stunten de verschillende providers regelmatige met leuke acties. Op Mobiel-abonnement.com treft u de meest interessante gsm aanbiedingen van het moment.

Nummerbehoud

Bij het afsluiten van een mobiel abonnement verlenging blijft u bij dezelfde gsm provider met behoud van uw huidige mobiele nummer. Bij een verlenging blijft u dus bij uw huidige gsm provider waarbij u automatisch uw telefoonnummer behoud. Nummerbehoud is alleen noodzakelijk wanneer u overstapt naar een andere provider met behoud van uw nummer.