Simonly aanbieders

Sim only abonnementen

Bent u nog tevreden over uw huidige mobiele telefoon maar u mobiel abonnement loopt binnen kort wel af? Dan is een sim only abonnement voldoende om mobiel bereikbaar te blijven.

Meest gelezen

Toestel + Abonnement

 


Sim only actie - mobiel abonnement zonder toestel

Het mobiele abonnement van u loopt binnenkort af maar uw telefoon toestel voldoet nog prima, wat dan? Indien uw belgedrag niet noemenswaardig verandert is zal een simonly abonnement de beste en vaak de voordeligste optie zijn. Simonly wil zeggen; een mobiel abonnement zonder een nieuw toestel.

Sim Only lijkt het meeste op een abonnement. Een verschil is echter, dat er bij een Sim Only abonnement alleen een SIM-kaart wordt geleverd, en dus geen nieuw telefoontoestel. Er kan hiervoor gekozen worden als de gebruiker een tweede nummer wil, al een telefoontoestel heeft of zelf ergens anders een telefoon aanschaft. Een tweede verschil is dat Sim Only goedkoper is, omdat er geen toestel bij het abonnement geleverd wordt. Deze hoeft gedurende de contractperiode dus ook niet terugbetaald te worden

Twijfelt u tussen Sim Only of een abonnement met een toestel? Een simpele rekensom kan hulp bieden. Rekent u bij het abonnement de kosten gedurende de contractperiode uit, en vergelijk deze met de totale kosten van het abonnement bij Sim Only plus de prijs van het toestel.

Op deze site treft u de meest actuele simonly aanbiedingen aan. Geen wirwar van aanbieders maar alleen de voordeligste aanbiedingen. En dat alles handig en overzichtelijk op een rij.

Simonly acties - topdeals!

>> Ben simonly ---- v.a. €. 2,99 pm  
>> Simyo simonly - v.a. €. 2,99 pm  
>> Simpel simonly - v.a. €. 2,50 pm  
>> Vodafone simonly - v.a. €. 2.99 pm  
>> KPN simonly - v.a. €. 4.99 pm  
>> Telfort simonly - v.a. € 3.99 pm  
>> T-Mobile simonly - v.a. €. 5,45 pm  

Nieuwe telefoonsBlackberry LG Nokia Samsung