Blackberry abonnement

Blackberry telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van Blackberry?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige Blackberry aanbiedingen van het moment.

Blackberry telefoons

Blackberry Curve 9360

Blackberry Curve 9360

 

De Blackberry Curve 9360 is de opvolger van de 9300. Het is een echte messaging telefoon, deze draait op Blackberry OS 7. Je kunt chatten, pingen, e.d. net zoals het vorige toestel maar de applicatie blijft nu op de voorgrond draaien. Er is een helder 2,44 inch Liquid Graphics display aanwezig samen met een verlicht QWERTY toetsenbord. Daarnaast beschikt de Blackberry Curve 9360 over een 800 MHz processor en een 5 megapixel camera. De camera zorgt voor goede foto’s en video opnames, je hebt geen losse camera meer nodig als je op stap gaat.

Camera opties

Bij de Blackberry Curve 9360 is een LED flitser aanwezig met een VGA videorecorder. Er is ook ondersteuning van bijvoorbeeld WiFi, NFC, e-mail en bluetooth. Je kunt op een goede manier verbinding maken met internet, je kunt dan ook de foto’s die je hebt gemaakt meteen doorsturen naar anderen. Je kunt laten zien hoe goed de kwaliteit is van de Blackberry Curve 9360. Ook een videofragment kun je natuurlijk doorsturen, het gaat erg snel als je de Blackberry Curve 9360 gebruikt. Foto’s en videofragmenten maken kun je nu gewoon doen met jouw mobiele telefoon, je hebt geen losse camera meer nodig, want goede kwaliteit wordt gerealiseerd met de Blackberry Curve 9360.

Geheugen

Als het gaat over het geheugen van de Blackberry Curve 9360 dan is er 512 MB geheugen aanwezig, dit is uit te breiden naar maximaal 32 GB, dit kan alleen met een micro SD. Als je merkt dat je aan het basis geheugen niet genoeg hebt dan is het goed om een micro SD aan te schaffen, je kunt dan meer foto’s opslaan en hoeft niet iedere keer alles naar de pc over te zetten. Je kunt op deze manier meer informatie op je eigen Blackberry Curve 9360 laten staan.

Afmetingen

De Blackberry Curve 9360 is 109,0 bij 60,0 bij 11,0 mm groot. Het toestel weegt ongeveer 99 gram en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. Je kunt zelf bekijken welke kleur jij mooi vindt en dan kies jij toch ook voor de Blackberry Curve 9360? De nieuwste technologie, een goed geheugen en goede camera opties. De Blackberry Curve 9360 is onmisbaar zowel voor zakelijk als particulier gebruik.

Blackberry acties

Profiteer nu van onderstaande Blackberry acties. Aantrekkelijke Blackberry aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordee.

Specificaties

  • Gewicht: 99 gram
  • Afmeting: 109x60x11 mm
  • Geheugen: 512 MB - SD kaart
  • OS: BlackBerry OS 7
  • Display: TFT 16M colors
  • Displaysize: 360 x 480 pixels
  • Camera: 5.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie