HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 

HTC 8S

HTC 8S

Als u minder budget heeft voor de nieuwe Windows 8 smartphones dan kunt u kiezen voor de iets goedkopere variant. De kleine broer van de laatste release HTC 8x is de HTC 8s. Net als de grote broer draait de HTC 8s op Windows 8 Phone. Het beeldscherm van de HTC 8s is iets kleiner met 4 inch en zo zijn er nog een paar kleine aanpassingen gedaan. Het voordeel is dat u op de kleine broer het complete Windows 8 pakket krijgt. Dit is inclusief een mobile versie van het complete Office pakket. Vanaf uw smartphone kunt u nu werken met office. De HTC 8s wordt geleverd met gratis extra opslagruimte bovenop uw huidige geheugen. Dit is een online geheugen van Microsoft ter waarde van 7 GB. Als uw eigen geheugen vol is kunt u bestanden naar deze online Cloud sturen.

Afmetingen / scherm en bediening

De HTC 8s is 12,10 x 6,30 x 1,00 centimeter het toestel is hiermee iets kleiner. Dit heeft te maken met het beeldscherm van 4 inch. Het beeldscherm bestaat uit een Super LCD kleurenscherm. De resolutie is 480 x 800 pixels. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel, rood en grijs. De bediening gebeurd via het eenvoudige touchscreen. Het grootste verschil in de bediening is natuurlijk Windows 8 Phone editie. Met één oogopslag kunt u direct een overzicht zien van uw Social Media. U kunt eenvoudig schakelen met de bediening tussen uw e-mail en uw social media. Op uw lockscherm kunt u standaard vijf applicaties neerzetten. Deze applicaties kunt u direct aantikken zodra u de smartphone ontgrendeld.

Bel- & datafuncties / Geheugen en connectiviteit

De HTC 8s heeft een ondersteuning van GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerk, waardoor u overal ter wereld bereikbaar bent met uw smartphone. Alle netwerken worden namelijk ondersteund. Internet wordt snel geregeld met HSDPA en UMTS. HSDPA zorgt ervoor dat u onderweg bereikbaar op het internet blijft. Het versturen van SMS en MMS is geen probleem op de HTC 8s. Als u een beltoon wilt instellen dan kunt u kiezen uit trilalarm, polyfone en mp3. Het geheugen van de smartphone bestaat uit 16 GB intern. Als u tekort komt dan zijn er twee oplossingen. U kunt de gratis cloud van Microsoft gebruiken. Of u kunt gebruik maken van MicroSD kaart om de smartphone uit te breiden. Verder is er een aansluiting voor USB en is er Bluetooth en Wifi.

Multimedia

Het beluisteren van audio gebeurd door AAC, AMR, MP3, M4A, WAV, ASF, WMA9 en WMA10 te gebruiken. Met deze brede ondersteuning kunt u vrijwel ieder bestand afluisteren. Verder kunt u MP4, WMV, ASF, M4V.3G2 en 3GP bekijken in filmformaat. De HTC 8s is voorzien van een 5 megapixel fotocamera aan de achterzijde. De fotocamera kan ook filmen in 720p HD en niet in Full HD zoals zijn grote broer HTC 8x. Als u een alternatief wilt voor de wat duurdere HTC 8X dan kunt u prima kiezen voor de HTC 8s.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 113 gram
  • Afmeting: 121x63x10 mm
  • Geheugen: 4 GB
  • OS: Microsoft Windows Phone 8
  • Display: S-LCD 16M colors
  • Displaysize: 480 x 800 pixels
  • Camera: 5.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: HSDPA
  • Features: gps-navigatie