HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 

HTC 8X

HTC 8X

HTC is de eerste samenwerking met Windows Phone 8 aangegaan met de HTC 8X. Er wordt met dit nieuwe toestel volop gebruik gemaakt van de nieuwe functies van Windows 8 Phone. Met een persoonlijk homescreen zit de HTC 8X er direct persoonlijk uit. Social Media worden namelijk gekoppeld en u ziet direct de laatste berichten als welkom. De nieuwe HTC 8X wordt in verschillende kleuren uitgevoerd. Er verschijnt een zwarte, groene en blauwe variant van het toestel. Kleur is belangrijk bij Windows 8 en daar heeft de HTC zich bij aangesloten in het ontwerp. Het ontwerp ziet er misschien anders uit dan u van HTC verwacht had. Maar het ontwerp ziet er vooral hip en modern uit.

Afmetingen / scherm en bediening

De HTC 8X is voorzien van een super LCD2 beeldscherm. De resolutie van dit beeldscherm is 720 x 1280 pixels. Het beeldscherm is voorzien van Gorilla Glass om krassen te voorkomen. Het scherm wordt bediend met een touchscreen zoals bij bijna alle windows 8 smartphones. De HTC 8X weegt 130 gram en heeft een formaat van 13,20 x 6,60 x 1,00 centimeter. De bediening gaat volgens het interactieve Windows 8 systeem. In Windows 8 zijn verschillende verbeterpunten in de bediening toegepast. Zoals een speciale Kid’s Corner waar kinderen veilig op de telefoon kunnen. U kunt zelf bepalen waar uw kind op mag en waar niet. Daarnaast is het toestel geschikt voor multitasking en is het toestel voorzien van Internet Explorer 10. De integratie met social media is vrijwel perfect te noemen. MSN Live, Twitter, Facebook en LinkedIn zitten allemaal geïntegreerd in de bediening van de HTC 8X.

Bel- & datafuncties / Geheugen en connectiviteit

Snel internetten en betrouwbaar bellen is geen probleem met de bel- & datafuncties op de HTC 8X. De GSM 900, 1800 en 1900 MHz worden door de HTC 8X ondersteund. Het internet wordt snel geleverd door HSDPA en UMTS. Door HSDPA kunt u onderweg net zo snel internetten als thuis. U kunt contact houden met uw vrienden door SMS en MMS te versturen en te ontvangen. De beltonen zijn mogelijk in MP3, trilalarm en polyfone. Het toestel is verder voorzien van Bluetooth en Wifi. Het opslaan van foto’s en filmpjes is geen probleem door 16 GB aan intern geheugen. Doordat dit een Flash geheugen is werkt het snel.

Multimedia

Het multimedia aanbod is vrij groot geselecteerd voor de HTC 8x. De HTC 8x ondersteunt AAC, MP3, M4A, WMA, WAV, ASF en AMR. Video’s worden ook breed afgespeeld met WMV10, WMV9, MP4.3G2, M4V, ASF en 3GP. Een mooie toevoeging aan de HTC 8X is de Ultragroothoek frontcamera van 2,1 megapixel. U kunt hiermee in een grote hoek foto’s maken, waardoor er meerdere mensen op de foto passen. Op de achterzijde zit een 8 megapixel fotocamera. De camera is voorzien van een LED flitser en een 28 mm lens om in te zoomen. Met de fotocamera kunnen tevens Full HD filmpjes gemaakt worden. De HTC 8x is een prima toestel van HTC om over te stappen op het nieuwe Windows 8 besturingsysteem.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 130 gram
  • Afmeting: 132x66x10 mm
  • Geheugen: 16GB
  • OS: Microsoft Windows Phone 8
  • Display: Super LCD2 16M colors
  • Displaysize: 720 x 1280 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: HSDPA
  • Features: gps-navigatie