HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 


HTC Butterfly review

HTC Butterfly

De HTC Butterfly is een prachtig toestel met een 5 inch Full HD SuperLCD3 touchscreen en is gemaakt van krasbestendig Gorilla Glass 2. Deze telefoon werkt op het Android 4.1 Jelly Bean besturingssysteem en beschikt over zowel een frontcamera van 2.1 megapixel die waarmee je tevens kan facetimen. De camera aan de achterzijde is helemaal bijzonder. Hier is een 8 megapixel camera met LED flitser is geplaatst die ook een 1080P Full HD videorecorder heeft. Deze combinatie zorgt voor verbluffende foto’s en filmpjes. Mocht het erg donker zijn dan kan de LED flitser automatisch worden ingeschakeld voor de juiste belichting. Daarnaast beschikt de camera op de achterkant over een ultragroothoeklens waarmee je altijd zoveel mogelijk op de foto krijgt. De frontcamera kan ook gebruikt worden voor zelfportretten omdat er een timer ingebouwd is. Naast de camera’s heeft de HTC Butterfly ook een geïntegreerd Beats-audio technologie waardoor het geluid ook erg goed klinkt.

Afmetingen / scherm en bediening

Het gewicht van deze HTC Butterfly Android smartphone is 140 gram. Het toestel is 14,3 x 7,1 x 0,9 centimeter groot en is verkrijgbaar in twee kleuren, rood of zwart. Het besturingssysteem is Android 4.1 Jelly Bean, de 5e editie van Google’s software. De laatste versies zijn vaak toegepast op diverse smartphones en tablet’s aangezien ze hier ook voor ontwikkeld zijn. Verder heeft deze versie de Google Now toepassing. Deze houdt je op de hoogte van alle actuele weer en verkeersinformatie.Internet gaat standaard via het meegeleverde Chrome. Iets waar men rekening mee moet houden is dat bij deze versie geen Adobe Flash meer wordt ondersteunt. Maar alle populaire app’s als Angry Birds, Whatsapp zijn gewoon via Google Play te downloaden. De besturing verloopt volledig via het 5 inch grote display met touchscreen. Het scherm zelf is een Super LCD3 Kleurenscherm met TFT technologie. Dit is een van de beste technieken op dit moment. Hiermee kan je zonder problemen in fel licht het scherm blijven aflezen. Dankzij het Gorilla Glass 2 zal het ook zeker niet snel krassen.

Bel- & datafuncties / Geheugen en connectiviteit

De HTC Butterfly heeft 2GB ram geheugen en 16GB intern flash geheugen. Dit valt net als bij andere smartphones gemakkelijk uit te breiden middels een micro SD-kaart. De telefoon ondersteunt ook GSM 900, 1800 en 1900Mhz Netwerken. Dankzij HSDPA en UMTS is snel internetten op deze telefoon gegarandeerd. Ook kan je eenvoudig sms en mms berichten versturen. Via Google Play kan je Whatsapp downloaden en zo goedkoop met je vrienden chatten.

Multimedia

De HTC Butterfly kan diverse audio formaten afspelen. Hieronder vallen onder andere MP3, WAV en AAC+. Maar ook de volgende videoformaten zijn geen enkel probleem en zullen erg mooi worden weergegeven op het grote scherm met hoge resoluties: MPEG4, WMV H.264 en H.263. Afbeeldingsformaten die vaak worden gebruikt kan je zonder moeite openen. Bestanden met een JPG, PNG of BMP extensie kan je allemaal bekijken. Mocht er nu een bestand zijn wat niet ondersteund wordt op de HTC Butterfly, dan kan je natuurlijk altijd een andere speler downloaden vanuit Google Play.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 140 gram
  • Afmeting: 143x71x9 mm
  • Geheugen: 16 GB
  • OS: Android 4.1 
  • Display: Super LCD-3
  • Displaysize: 1920 x 1080 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie