HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 

HTC Desire C

HTC Desire C

Als u voor het eerst een smartphone wilt kopen dan wilt u niet teveel besteden. Maar het model moet er wel leuk uitzien. Dat moeten de makers van de HTC Desire C gedacht hebben. Het is een instapmodel voor de HTC smartphones. Het toestel is voorzien van een 3,5 inch beeldscherm en voorzien van touch zoals iedere andere smartphone. De HTC Desire C is een instapmodel en hierdoor is er bespaard op de processor. Voor starters is de 600 MHz Snapdragon S1 processor prima. Tijd om meer te ontdekken over het instapmodel van HTC.

Afmetingen/scherm en bediening

De HTC Desire C is 10,70 x 6,10 x 1,20 centimeter groot en is voorzien van een TFT beeldscherm. Met een TFT beeldscherm wordt bespaard op het toestel. Dit is namelijk een stuk goedkoper dan bij andere smartphones. De resolutie van het beeldscherm is 320 x 480 pixels. Het toestel zelf is verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en zwart. De HTC Desire C is voorzien van Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Waardoor je voorzien bent van de nieuwste Android features.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

Met de HTC Desire C worden GSM 900, 1800 en 1900 MHz ondersteund. Snel op het internet gaan is geen enkel probleem door UMTS en HSDPA. Zelfs onderweg hebt u nog optimaal bereik. Met de smartphone ben je bereikbaar per sms, mms en e-mail. Beltonen kunnen worden ingesteld met trilalarm, polyfone en MP3. Het interne geheugen voldoet prima met 4GB. Mocht dit niet voldoende zijn dan kan je het geheugen uitbreiden met een MicroSD. Naast deze mogelijkheden om het geheugen uit te breiden krijg je twee jaar lang gratis een Dropbox abonnement. Op je dropbox kan je extern 25 GB opslaan. Als je de HTC Desire C wilt koppelen aan een computer of andere apparaten dan kan je gebruik maken van Bluetooth of Wifi.

Multimedia

Op het gebied van multimedia is er een ondersteuning voor audio MP3, MID, M4A, OGG en WAV. Naast deze bestanden is er een video ondersteuning voor MP4, M4V.3GP2 en 3GP. Met de smartphone kunnen redelijke foto’s gemaakt worden door de toevoeging van een 5 megapixel fotocamera. Het opnemen van video’s kan met de VGA recorder. Het geluid van de HTC Desire C wordt een groot pluspunt genoemd door de Beats Audio technologie. Met behulp van een laser zijn er gaatjes gemaakt om het geluid door te laten. Dit geeft voor een helder en optimaal geluid. De HTC Desire C is tevens afgesteld voor de Beats headset. Als je in het bezit bent van de headset dan heb je extra profielen en mogelijkheden om jouw favoriete muziek via je smartphone te beluisteren. Door Android 4.0 zijn er een aantal extra’s toegevoegd aan de HTC Desire C. Zo kan je nu je smartphone unlocken met de gezichtsherkenning. Zodra de smartphone je gezicht ziet wordt de telefoon automatisch unlocked. Alles bij elkaar is het voor de beginnende smartphone gebruiker een leuk toestel met veel mogelijkheden.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 100 gram
  • Afmeting: 107x61x12 mm
  • Geheugen: 4 GB - SD kaart
  • OS: Android 2.3
  • Display: Touchscreen 16M colors
  • Displaysize: 320 x 480  pixels
  • Camera: 5.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA / wifi
  • Features: gps-navigatie