HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 

HTC Desire S

HTC Desire S

Na de populaire introductie van de HTC Desire wordt er natuurlijk geroepen om een ultieme opvolger. De HTC Desire S weet de oude Desire misschien wel te overtreffen dankzij de nieuwe techniek. Zodra je het toestel vastpakt merk je al direct een groot verschil met de vorige Desire. Het toestel voelt krachtiger en robuuster aan als of het vrijwel alles aankan. Dit heeft te maken met het stuk toegevoegde aluminium. Het voelt niet alleen beter aan, maar de uitstraling is ook verbeterd. Zo wordt het dus de hoogste tijd om de HTC Desire S eens nader te bekijken.

Afmetingen/scherm en bediening

De HTC Desire S ligt o.a. lekker in de hand door de afmetingen en het gewicht. Met 11,50 x 6,00 x 1,20 centimeter is het niet één van de kleinste smartphones. Het toestel weegt 130 gram waardoor alles bij elkaar het een degelijk toestel is om vast te houden. Aan de batterij is een hoop gesleuteld waardoor deze nu 430 minuten meegaat. De bediening van het toestel verloopt met een touch systeem op het Super LCD kleurenscherm. Het scherm geeft scherpe beelden door, maar er zijn betere beeldschermen op de markt. Hier staat wel een scherpe prijs voor tegenover. De HTC Desire S werkt op het besturingssysteem van Android 2.3 Gingerbread. Vanaf nu is knippen en plakken geen probleem meer en ondersteund het toestel NFC. Dit is een hoogstandje waarmee we in de toekomst kunnen betalen via onze smartphone in de winkel.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

Zoals te verwachten is ondersteund de HTC Desire S GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Door een toevoeging van HSDPA en UMTS is razendsnel internetten zowel thuis als onderweg mogelijk. Zowel het versturen van een SMS, MMS en e-mail is mogelijk met het toestel. Het interne geheugen van het toestel is niet zeer uitgebreid met slechts 1 GB intern geheugen, maar het is wel flash geheugen. Waardoor het toestel langer op een batterij doet en minder storingsgevoelig is. Als je tocht meer behoefte hebt aan geheugen dan kan je het geheugen uitbreiden met een externe MicroSD kaart. Voor het verbinden van je HTC met andere apparatuur kan je gebruik maken van Bluetooth, USB en WiFi.

Multimedia

Het beluisteren van muziek en het bekijken van filmpjes in hoge kwaliteit is geen enkel probleem. Beluister je muziek met de meest bekende muziekbestanden zoals MP3, AAC+, WAV en WMA. Video’s kunnen bekeken worden met DivX, XviD, Mp4, H.263 en H.264. Het toestel is voorzien van een 5 megapixel camera inclusief LED flits en autofocus waardoor het maken van foto’s een stuk gemakkelijker wordt. De ingebouwde filmcamera maakt het mogelijk om nu ook HD filmpjes te maken en te delen. Dankzij de extra camera aan de voorkant is videobellen nu ook geen enkel probleem met de Desire S. Maar niet alleen de camera is onderhanden genomen ook de webbrowser van het toestel. Van inzoomen tot het bekijken van webpagina’s alles is sneller geworden en makkelijker te bedienen. Waardoor iets opzoeken op het internet nog eenvoudiger is dan voorheen. Dit maakt de Desire S absoluut een complete smartphone voor een fijn prijsje.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 130 gram
  • Afmeting: 115x60x12 mm
  • Geheugen: 1 GB - SD kaart
  • OS: Android 2.3
  • Display: Super LCD 16M colors
  • Displaysize: 800 x 480 pixels
  • Camera: 5.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA / wifi
  • Features: gps-navigatie