HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 

HTC Desire V

HTC Desire V

Na de HTC Desire C is er een nieuwe uitvoering van de HTC Desire verschenen namelijk de HTC Desire V. De HTC Desire V is een dual sim telefoon waardoor je niet meer met twee telefoons hoeft rond te lopen. Je kan eenvoudig twee simkaarten in het toestel stoppen en gebruiken met de HTC Desire V. De HTC Desire V is ook iets groter dan de vorige uitvoering hij is namelijk 4 inch en de vorige uitvoering was 3,5 inch. Het toestel wordt in het zwart geleverd en is uiteraard zoals je van HTC al gewend was uitgevoerd met de nieuwste snufjes.

Afmetingen / scherm en bediening

De nieuwe HTC Desire V is uitgerust met een 4 inch beeldscherm. Door de afmetingen van het beeldscherm heeft het toestel een nieuw formaat gekregen. Het toestel is 11,90 x 6,20 x 0,90 centimeter groot geworden. Het toestel is uitgerust met Android 4.0 en weegt slechts 114 gram. Een nadeel aan de HTC Desire V is dat het uitgerust is met de wat goedkoop ogende TFT kleurenscherm. Maar hier is natuurlijk ook wel de prijs naar van het toestel. Een nadeel van het beeldscherm is dat de teksten in de zon lastig leesbaar worden. Het toestel draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwitch. Dit betekend dat de HTC Desire V uitgerust is met de nieuwste snufjes. Gebruik bijvoorbeeld Face Unlock om je HTC Desire V te unlocken of People App om al je vrienden in de gaten te houden via de social media. Dankzij de Android Market is de HTC Desire V compleet naar wens uit te breiden met apps. Download bijvoorbeeld Angry Birds of gebruik WhatsApp messenger om gratis te kunnen smsen met je vrienden.

Bel- & datafuncties / Geheugen en connectiviteit

De HTC Desire V ondersteund zoals je gewend bent van HTC alle gsm netwerken namelijk de GSM 900, 1800 en 1900 MHz. Door de ondersteuning van zowel UMTS als HSDPA is razendsnel internetten ook geen enkel probleem meer. Net als andere smartphones ondersteund de HTC Desire V zowel sms als mms. Daarnaast zijn er ook opties om je e-mail te koppelen en zo e-mails op te halen en onderweg te versturen naar je vrienden. Tot de standaarduitrusting van de smartphone behoren de trilalarm, polyfone en mp3 beltonen. Het interne geheugen van het toestel bestaat uit een flash geheugen van 4 gb. Het geheugen is met een extra geheugenslot uit te breiden met een microsd kaart. Data overzetten van je pc naar je mobiel is geen probleem met zowel de USB aansluiting als bluetooth. Uiteraard behoort ook wifi tot de uitrusting van de HTC Desire V.

Multimedia

Een brede ondersteuning van multimedia is geen enkel probleem. Naast de diverse apps heb je ook de mogelijkheid om audio bestanden als MP3, WMA, WAV en eAAC+ te beluisteren. De video ondersteuning bestaat uit MP3, WMV, H.263 en H.264. Het toestel is zo met werkelijk alles uitgerust en dit maakt het toestel helemaal compleet. Dankzij de lage prijs is het een prima toestel voor beginnende smartphone gebruikers met een dualsim probleem.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 114 gram
  • Afmeting: 119x62x9 mm
  • Geheugen: 4 GB - SD kaart
  • OS: Android 4.0
  • Display: TFT - 16M colors
  • Displaysize: 480 x 800 pixels
  • Camera: 5.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie