HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 

HTC Evo 3D

HTC Evo 3D

De HTC EVO 3D is de allereerste smartphone van HTC waarbij de 3D techniek wordt toegepast. Je hebt geen 3D bril meer nodig om 3D beelden te kijken op je eigen smartphone. Het is niet alleen mogelijk om 3D filmpjes te kijken of 3D foto’s. Maar je kan ze nu ook zelf maken met een dubbele lens op het toestel. Als je toch even geen zin meer hebt in de 3D modus dan switch je deze eenvoudig uit via een knopje aan de zijkant. Dit heeft ook veel te maken met het stroomverbruik. De HTC EVO 3D eet veel meer stroom in 3D modus als in 2D modus. Het is dan ook een aanrader om het toestel alleen in 3D modus te zetten als je hem hiervoor gebruikt. Voor de rest is het toestel met allemaal extra gadgets uitgevoerd naast de speciale 3D weergave.

Afmetingen / scherm en bediening

Het toestel weegt iets zwaarder dan de gemiddelde smartphone namelijk 170 gram en is 12,60 x 6,50 x 1,20 centimeter groot. Onder ideale omstandigheden en zonder veelvuldig gebruik van de 3D optie kan het toestel 450 minuten op standby stand staan. Het beeldscherm van de HTC EVO 3D is voorzien van een Super LCD kleurenscherm. Dit beeldscherm wordt ook wel de opvolger van TFT beeldschermen genoemd. Het is scherper in het zonlicht dan de voorganger, maar nog lang niet zo helder als een super AMOLED beeldscherm. Het toestel draait op Android 2.3 Gingerbread dit is een versie waarbij er een aantal verbeterpunten zijn doorgevoerd bij Android. Denk hierbij aan een one-touch woordelectie en een copy paste functie waarmee woorden en zinnen eenvoudig gekopieerd kunnen worden. Dankzij de installatie van Android kan je via de market verschillende populaire apps downloaden zoals WhatsApp en Angry Birds.

Bel- & datafuncties / Geheugen en connectiviteit

De HTC EVO 3D ondersteund vrijwel alle GSM netwerken waaronder de GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Het toestel is onder meer uitgevoerd met HSDPA en UMTS ondersteuning waardoor je overal snel kan internetten ook buitenshuis. Met het toestel heb je de mogelijkheid om zowel SMS berichten als MMS berichten te versturen en te ontvangen. Het binnenhalen en versturen van e-mail is ook geen enkel probleem met de HTC EVO 3D. Als standaard optie is het toestel voorzien van slechts 1 GB aan intern geheugen. Gelukkig is dit uit te breiden dankzij het externe geheugen slot met een MicroSD kaart. Data overzetten met een USB kabel, Bluetooth en WiFi is geen enkel probleem met de HTC EVO 3D.

Multimedia

Een smartphone als de HTC EVO 3D kan natuurlijk niet zonder multimedia ondersteuning. Met de speciale vijf megapixel camera heb je de mogelijkheid om 3D filmpjes en foto’s te maken. Uiteraard kan dit ook gewoon in 2D, maar dit is natuurlijk wel extra leuk om in 3D te zien. Het toestel ondersteund in audio MP3, AAC+, WAV, WMA en voor de video ondersteuning MP4, Xvid, H.263, H.264 en WMV. Met een 3D smartphone is het natuurlijk ook leuk om 3D films te kijken op je smartphone. Via Watch Videodienst kan je verschillende 3D films streamen op je HTC EVO 3D. Kortom de meest complete smartphone op 3D gebied is absoluut de HTC EVO 3D.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 170 gram
  • Afmeting: 126x65x12 mm
  • Geheugen: 1 GB - SD kaart
  • OS: Android 2.3
  • Display: LCD - 16M colors
  • Displaysize: 540 x 960 pixels
  • Camera: 5.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie