HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 


HTC First review

HTC First

De HTC First is de eerste smartphone met de nieuw Facebook Home interface. Wanneer je naar het startscherm gaat, zie je direct alle feeds van nieuwe berichten en foto’s die op Facebook zijn geplaatst. Ook hoef je niet meer in te loggen om een foto of reactie te liken. Twee keer erop te klikken is voldoende. Daarnaast blijf je direct op de hoogte van Facebook-updates, gemiste oproepen en smsjes. Naast deze nieuwe interface heeft de HTC First een 4.3 inch LCD3 Super HD display. De telefoon draait op Android 4.1 Jelly Bean. Dankzij de 1ghz. Dual core processor kan hij vrijwel alles zonder problemen aan. De telefoon heeft aan de voorzijde een 1.6 megapixel camera die ook als webcam gebruikt kan worden. Aan de achterzijde is een 5 megapixel camera te vinden die ook een HD videorecorder heeft. Hiermee kan je 1080P full HD filmpjes opnemen. Ook is de HTC First uitermate geschikt voor internetgebruikers.

Afmetingen / scherm en bediening

De HTC First is een smartphone met een gewicht van 124 gram. Daarnaast is het een echte Facebook Home telefoon waardoor je alle updates en meldingen in het scherm ziet staan. Verder is de HTC First 12,6 x 6,5 x 0,9 centimetergroot en ligt hij goed in de hand. Deze HTC is in enkele kleuren beschikbaar namelijk zwart, rood blauw en wit. Net als alle andere HTC modellen bedien je deze via het touchscreen. De HTC First heeft een groot Super LCD3 kleurendisplay. Deze  TFT-Led heeft als grote voordeel dat het een doorontwikkelde versie is, namelijk LCD3 wat beter zichtbaar is in fel licht. En omdat deze technologie relatief goedkoop is, wordt hij tegenwoordig bij het grootste gedeelde van alle smartphones toegepast. Het scherm van 4.3 inch heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels waaroor het ideaal is voor touchscreen en het bekijken van zowel foto’s of video’s. Het grote display in combinatie met Android 4.1 Jelly Bean zorgen voor het ultieme bedieningsgemak.

Bel- & datafuncties / Geheugen en connectiviteit

Ook deze HTC First ondersteund de meest voorkomende GSM netwerken; 900, 1800 en 1900MHz. Je kan er daarnaast ook mee sms’sen of mms’sen. Doordat de HTC First ook 4G ondersteuning heeft, kan je met deze smartphone razend snel internetten en zelfs video’s streamen zonder problemen. Je zult niet in de gaten hebben dat je vanaf je mobiele telefoon aan het internetten bent! Daarnaast is het mogelijk via de Android Market of Google Play diverse apps op je telefoon installeren. Met behulp van WiFi kan je verbinding maken met een draadloos netwerk. Doordat de telefoon zowel Bluetooth als USB 2.0 verbindingsmogelijkheden biedt, kan je hem gemakkelijk koppelen met andere apparaten of je pc of laptop. Het interne (flash) geheugen van de telefoon is standaard 32GB en valt dankzij het geheugenslot eenvoudig uit te breiden.

Multimedia

Doordat de HTC First op Android 4.1 Jelly Bean draait, kan je zeer veel standaard formaten van audio en video zonder problemen afspelen op je toestel. Daarnaast kan je ook veel afbeeldingen bekijken. Standaard afbeeldingformaten als JPG, PNG, BMP zijn geen enkel probleem. Ook MP3 en MPEG4 worden moeiteloos geopend. En doordat de telefoon mogelijkheden voor een 4G internetverbinding heeft, kan je diverse spelers downloaden om zo nog meer bestanden af te spelen.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 124 gram
  • Afmeting: 126x65x9 mm
  • Geheugen: 16 GB
  • OS: Android 4.1 
  • Display: Super LCD3 16M colors
  • Displaysize: 720 x 1280 pixels
  • Camera: 5.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: 4G/UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie