HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 

HTC Incredible S

HTC Incredible S

Als je de naam van de HTC Incredible S mag geloven zou dit één van de meest indrukwekkende telefoons van HTC moeten zijn. Maar wat maakt de HTC Incredible S anders dan alle andere HTC’s. Het is tijd om daar achter te komen tijdens de review van het toestel. Als we naar het uiterlijk kijken lijkt het toestel veel op andere HTC’s. Maar van binnen is er een hoop veranderd en geüpdatet. Waardoor je weer een compleet nieuw toestel in handen hebt met de HTC Incredible S.

Afmetingen/scherm en bediening

De HTC Incredible S is een redelijk formaat namelijk 12,00 x 6,40 x 1,20 centimeter. Ondanks de grote bedraagt het gewicht 136 gram waardoor het toestel bij elkaar lekker in de hand ligt. Stand-by gaat het toestel 370 uur mee en helaas is hij alleen in het zwart verkrijgbaar. Het toestel is voorzien van een Super LCD kleurenscherm met een aardige resolutie van 800 x 480 pixels. Een groot voordeel is dat de beelden niet alleen mooi zijn, maar er ook weinig gebruik wordt gemaakt van stroom. Zo gaat de batterij langer mee van de HTC Incredible S. Het toestel wordt zoals je al wel gewend bent van HTC geleverd met Android. De meegeleverde versie is Android 2.2 met een aantal leuke toevoegingen zoals de ondersteuning van Flash en de toevoeging van de Android Market.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

Het toestel ondersteund eigenlijk alle bel- & datafuncties die vandaag de dag nodig zijn. Zoals de ondersteuning van GSM 900, 1800 en 1900 MHz. Verder draait het internet soepel dankzij HSDPA en UMTS. Het versturen van zowel SMS als MMS wordt ook ondersteund en je kunt via je smartphone e-mails lezen en versturen. Met de HTC Incredible S ben je zo eigenlijk altijd wel bereikbaar waar je ook bent. Het interne geheugen van het toestel bestaat uit 1 GB. Dit is niet heel veel, maar daar tegenover staat wel dat het geheugen met een MicroSD kaart uit te breiden is. Het overzenden van data gebeurd via Wifi, Bluetooth of USB.

Multimedia

De multimedia ondersteuning is niet heel breed, maar het toestel ondersteund eigenlijk gewoon wat je dagelijks nodig hebt. Zo kan je muziek en geluidsbestanden luisteren via MP3, AAC+, WAV en WMA. Het bekijken van filmpjes kan via DivX, XviD, MP4, H.263, WMV en H.264. Een groot pluspunt is dat de HTC Incredible S is uitgerust met een acht megapixel fotocamera. Hiermee kan je de mooiste foto’s en HD filmpjes maken. Het toestel staat vooral bekend om de veelzijdige multimedia toepassingen. Beluister je muziek bijvoorbeeld stereo surround en maak contact met je vrienden via een video call. Foto’s en filmpjes kunnen ook razendsnel gedeeld worden via de DLNA technologie. Binnen een handomdraai bekijk je jouw gemaakte foto’s en filmpjes eenvoudig op je televisie of deel je ze met vrienden. Alles bij elkaar zorgt de HTC Incredible S voor één van de mooiste multimedia ervaringen op een smartphone. Een bijkomend voordeel is dat het toestel ook nog eens de helft van het geld kost vergeleken met andere smartphones.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 136 gram
  • Afmeting: 120x64x12 mm
  • Geheugen: 1 GB - SD kaart
  • OS: Android 2.2
  • Display: Super LCD 16M colors
  • Displaysize: 800 x 480 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA / wifi
  • Features: gps-navigatie