HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 

HTC One S

HTC One S

De HTC One S behoord tot de nieuwe generatie van de HTC. In het voorjaar is de nieuwe serie uitgekomen samen met de HTC One X en HTC One V. Als we kijken naar de nieuwe serie van HTC dan valt als eerste het verschil in beeldschermen op. De HTC One S is voorzien van een 4,3 inch beeldscherm terwijl de X iets groter is en de V net weer iets kleiner. Hiermee is de HTC One S eigenlijk het middelste model uit de nieuwe HTC serie. Ondanks dat dit het middelste model is uit de nieuwe HTC serie zitten er veel nieuwe snufjes aan de HTC One S waar we langs zullen gaan tijdens de review.

Afmetingen / scherm en bediening

De HTC One S heeft een 4,3 inch beeldscherm en heeft de volgende afmetingen: 13,10 x 6,50 x 0,80 cm. Dit maakt de HTC One S geen dikke telefoon waardoor hij nog makkelijk in de broekzak past. Het toestel is voorzien van Android 4.0 software en weegt slechts 120 gram waardoor het ondanks het beeldscherm een lichtgewicht toestel is. De HTC One S is namelijk uitgerust met een Super AMOLED beeldscherm. Dit betekend een super scherp beeldscherm zoals je hem nog niet eerder hebt gezien. Ondanks het beeldscherm van super kwaliteit merk je dit niet aan je energiegebruik. Het beeldscherm is goed leesbaar in de zon en heeft een laag energiegebruik waardoor je langer met een batterij doet. Het toestel draait op Android 4.0 oftwel het Ice Cream Sandwitch besturingssysteem. Dit betekend dat de bediening hetzelfde is voor zowel smartphones als tablets. Door de toevoeging van Android 4.0 is het toestel uitgerust met nieuwe snufjes zoals de people app, face unlock en andorid beam. Vooral face unlock is een grappig snufje waarmee je jouw HTC S kan unlocken door ernaar te kijken.

Bel- & datafuncties / Geheugen en connectiviteit

Als het gaat om de HTC One S dan heeft het toestel een brede ondersteuning van netwerken namelijk de GSM 900, 1800 en 1900 MHz telefoon netwerken. Het toestel ondersteund daarnaast zowel SMS als MMS om te versturen en te ontvangen. Er is ook gewerkt aan een oplossing voor supersnel internet op de HTC One S namelijk HSDPA en UMTS. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat het internet sneller en stabieler is onderweg. Het toestel is voorzien van 16 GB intern geheugen en kan uitgebreid worden met extern geheugen. Als je besluit om filmpjes en foto’s naar je PC te zenden dan kan dit met Wifi, USB en Bluetooth.

Multimedia

De HTC One S heeft een brede ondersteuning van multimedia. Voor beltonen kan je bijvoorbeeld gebruik maken van .mp3, trilalarm en polyfone beltonen. Maar ook voor het beluisteren van muziek heb je een brede keuze uit mp3, WMA, WAV en zelfs eAAC+. Even snel een filmpje op je mobiel kijken moet ook geen enkel probleem meer zijn door de ondersteuning van MP4, H.263, H.264. Kortom de Htc One S is een complete mobiel voor een leuk prijsje waarmee je alles kan wat je verwacht van een echte HTC.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 120 gram
  • Afmeting: 131x65x8 mm
  • Geheugen: 16 GB
  • OS: Android 4.0
  • Display: Super AMOLED 16M colors
  • Displaysize: 540 x 960 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie