HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 

HTC One SV

HTC One SV

De naam HTC One SV geeft natuurlijk direct de indruk dat het hier om een nieuwe super smartphone van HTC gaat. Ons interesse is bij het lezen van de specificaties direct gewekt om het toestel eens zelf nader te bekijken. De prijs voor de HTC One SV is zeker voor een HTC zeer betaalbaar te noemen. Een groot pluspunt is direct de 1,2 GHz dual-core Qualcomm S4 processor, waardoor er snel gewerkt kan worden met de smartphone. Doormiddel van het touchsysteem van HTC is multitasking geen probleem meer. Met de snelheid bij de HTC One SV zit het dus wel goed.

Afmetingen / scherm en bediening

De afmetingen van de HTC One SV zijn voor een smartphone gemiddeld te noemen met 12,80 x 6,70 x 0,90 centimeter. Het gewicht van het toestel is 122 gram en het toestel is verkrijgbaar in de kleuren blauw, wit en zwart. Vooral blauw is een unieke kleurenkeuze voor een smartphone. Het beeldscherm bestaat uit een 4,3 inch SuperLCD2 touchscreen. De resolutie van dit beeldscherm valt iets tegen met 480 x 800 pixels. De bediening verloopt uiteraard volledig via touch. Hierbij wordt er samengewerkt met het multi task platform Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Bel- & datafuncties / Geheugen en connectiviteit

De HTC One SV is voorzien van GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Dit betekend dat er een optimale bereikbaarheid is via de mobiele telefoon. Bellen en gebeld worden is geen enkel probleem. Snel internetten is ook geen probleem met HSDPA en UMTS. Verder is er een ondersteuning voor sms, mms en e/mail. Het geheugen bestaat uit 8 GB intern geheugen gebouwd met Flash. Flash is een stuk sneller in het opslaan van bestanden en het laden van bestanden. Mocht dit niet voldoende zijn dan kan het geheugen worden uitgebreid met een MicroSD kaart. Op het toestel is tevens Wifi en Bluetooth beschikbaar.

Multimedia

De HTC One SV is uitgerust met een f/2.0 fotocamera met 5 megapixels. De camera valt qua megapixels een beetje tegen. Vooral gezien de prijsklasse van de HTC One SV zijn er toestellen verkrijgbaar met een betere fotocamera. Op de fotocamera zitten wel een aantal leuke functies. Zoals een speciale Low light functie waarbij de camera met weinig licht hoge kwaliteit foto’s maakt. Of one-press shooting waarbij de fotocamera continu iedere seconden een foto maakt. Verder kan er een panorama foto gemaakt worden en is het maken van video’s mogelijk op 1080p HD videokwaliteit. Aan de voorzijde zit nog een 1,6 megapixel frontcamera, waarmee beeldbellen mogelijk is. Voor de muziekliefhebbers is er speciale Beats Audio technologie toegepast. Content delen met andere smartphone gebruikers is eenvoudiger geworden met de NFC technologie op het toestel. Alles bij elkaar is de HTC One SV zeker weten een prima smartphone. Een klein nadeel is dat er in de prijs klasse wel betere smartphones verkrijgbaar zijn. Maar als je een liefhebber bent van HTC en opzoek bent naar een goedkoper alternatief dan is de HTC One SV zeker weten een aanrader.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 122 gram
  • Afmeting: 128x67x9 mm
  • Geheugen: 16 GB
  • OS: Android 4.0.4
  • Display: Super LCD2 16M colors
  • Displaysize: 480 x 800 pixels
  • Camera: 5.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: 3G-HSDPA / 4G-LTE
  • Features: gps-navigatie