HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 

HTC One V

HTC One V

Als je opzoek bent naar een leuke en betaalbare HTC dan is de nieuwe HTC One V een absolute oplossing. Hij is iets kleiner dan zijn grote broers, maar hij levert absoluut een uitstekende prestatie. Het toestel is voorzien van een 3,7 inch beeldscherm en heeft qua uitstraling veel weg van de HTC Legend. Het is dan ook een eerbetoon geworden voor dit toestel. De HTC Legend was het eerste grote succes van HTC en dat mag natuurlijk gevierd worden met de HTC One V. Natuurlijk is er veel veranderd in de afgelopen jaren en is de HTC One V natuurlijk niet te vergelijken met de HTC Legend. De HTC One V is namelijk voorzien van de allernieuwste snufjes en het nieuwe Android besturingssysteem Ice Cream Sandwich 4.0.

Afmetingen / scherm en bediening

De HTC One V is een lichtgewicht smartphone van slechts 115 gram. Als we kijken naar de afmetingen dan scheelt dit niet veel vergeleken met de Htc One S. De HTC One V is 12,00 x 6,00 x 0,90 centimeter en is voorzien van een TFT kleurenscherm. Vooral het beeldscherm is het grote verschil tussen de V en het S type. Maar hier zit natuurlijk ook een groot prijsverschil tussen. Een TFT beeldscherm is helaas niet meer de techniek die veel gebruikt wordt bij smartphones en het doet een beetje goedkoop aan. Een ander nadeel is dat het beeld soms slecht te lezen is zodra de zon hierop schijnt. Ondanks het wat matige beeldscherm is het toestel wel van exact hetzelfde systeem en snufjes voorzien als de HTC One S namelijk Face Unlock, People App en Android Beam. De bediening is lekker snel zoals je gewend bent en de nieuwe snufjes maken het leuk om te spelen met de HTC One V.

Bel- & datafuncties / Geheugen en connectiviteit

De HTC One V heeft een brede ondersteuning aan telefoonnetwerken waaronder de gsm netwerken 900, 1800 en 1900 Mhz. Net als zijn grote broers ondersteund de HTC One V HSDPA en UMTS. Dit zorgt ervoor dat er altijd een snelle internetverbinding gemaakt kan worden met je mobiel. Vooral onderweg hebben smartphones hier nog wel eens problemen mee, maar het HSDPA netwerk lost dit allemaal perfect op. Verder kan je onderweg mailtjes lezen en versturen en uiteraard smsen en mmsen. Als je druk bezig bent met je HTC One V dan kost dit nog wel eens wat ruimte. Het toestel is dan ook voorzien van 4GB intern geheugen en dit kan je uitbreiden met een Micro SD kaart. Als extraatje is het toestel voorzien van Bluetooth, Wifi en een USB poort om data over te sturen naar vrienden of op de computer te zetten.

Multimedia

Net als andere smartphones heeft de HTC One V geen enkel probleem met multimedia bestanden zoals MP3, eAAC+, WMA, WAV, MP4, H.263, H.264 en WMV. Voor de prijsklasse waarin dit toestel zit heb je een complete HTC met verschillende mogelijkheden. Het scherm voelt misschien goedkoop aan, maar hier is de prijs ook naar. Als je opzoek bent naar een betaalbare HTC dan is de HTC One V absoluut de perfecte oplossing.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 115 gram
  • Afmeting: 120x60x9 mm
  • Geheugen: 4 GB - SD kaart
  • OS: Android 4.0
  • Display: TFT - 16M colors
  • Displaysize: 480 x 800 pixels
  • Camera: 5.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie