HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 

HTC One X Plus

HTC One X plus

De HTC One X heeft een nieuwe opvolger gevonden in de HTC One X Plus. Dit is een gepgrade versie van de oude HTC One X. Er is bij dit model hard gewerkt aan een betere accu en betere prestaties. De smartphone moet een langere accuduur hebben en sneller zijn dan de voorganger. Bij de Plus versie van de HTC One X kunt u rekenen op een NVIDA Tegra 3 processor met 1,7 GHZ quad-core. De prestaties zijn sterk genoeg om te multitasken. De vorige smartphone was een stukje langzamer met 1,5 GHz. Daarnaast is er een 2.100 mAh batterij toegevoegd voor een langere accuduur. Naast deze toevoegingen is er nog veel meer toegevoegd aan de nieuwe HTC One X Plus.

Afmetingen / scherm en bediening

De HTC One X Plus is 13,40 x 7,00 x 0,90 centimeter en de smartphone is niet zo dik als de gemiddelde smartphone. In kleuren heeft u niet veel keuze want u kunt alleen uit de zwarte kleur kiezen. In de bediening wordt er gewerkt met de nieuwe Android 4.1 software. Het beeldscherm is het scherpe en zuinige Super LCD2 kleurenscherm. De resolutie hiervan is 720 x 1280 pixels. Een klein nadeel in de bediening is dat de Flash player niet meer ondersteund wordt.

Bel- & datafuncties / Geheugen en connectiviteit

Voor de HTC One X Plus is een ondersteuning van GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerk. Dit zorgt ervoor dat de bereikbaarheid met de HTC One X Plus optimaal is. Snel internetten wordt mogelijk door UMTS en HSDPA samen te combineren. Hierdoor is het mogelijk om zelfs onderweg een hoog bereik te hebben met uw internet. U kunt met uw smartphone SMS en MMS versturen. Het instellen van uw beltoon kan met MP3, polyfone en trilalarm. De HTC One X Plus heeft een groot geheugen met 64 GB intern. Hierdoor is het bijna onmogelijk om uw geheugen vol te krijgen. Mocht je toch nog tekort komen dan kan je een microsd kaart toevoegen. Het overzetten van bestanden kan met een USB of Bluetooth. Verder is het toestel voorzien van Wifi voor draadloos internet.

Multimedia

U kunt met de HTC One X Plus videobestanden bekijken in AVI, WMV9, MP4 3GP2 en 3GP. Het beluisteren van audio bestanden kan met WAV, WMA9, M4A, OGG, AMR en AAC. Het maken van een zelfportret kan met de HTC One X via de 1,6 megapixel frontcamera. U kunt de foto direct delen op uw social media. Aan de achterzijde bevindt zich een 8 megapixel fotocamera met LED flits. Met de fotocamera is het tevens mogelijk om Full HD 1080p filmpjes te maken en te delen met je vrienden. De HTC One X Plus is geschikt voor het kijken van filmpjes. Met de video hub kunt u films kopen en bekijken op je smartphone. Verder is er een USB host aanwezig waarmee u een draadloze toetsenbord en muis kunt aansluiten. De HTC One X Plus is een prima alternatief als u een nieuwe smartphone wilt zonder Windows 8.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 135 gram
  • Afmeting: 134x70x9 mm
  • Geheugen: 32 GB
  • OS: Android OS, v4.1.1 
  • Display: Super LCD2 16M colors
  • Displaysize: 720 x 1280 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie