HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 

HTC One X

HTC One X

Begin 2012 is de HTC One X op de markt gekomen en volgens de HTC zou dit toestel een nieuwe topper zijn uit de HTC collectie. Het toestel is daarom voorzien van een prachtig groot beeldscherm namelijk een 4,7 inch SuperLCD2 HD-Display. Dit betekend dat u vanaf uw mobiel foto’s, filmpjes kunt bekijken in Full HD kwaliteit. De HTC is uitgerust met een 1,5 GHz quad-core processor waardoor snelheid geen enkel probleem meer is voor de HTC One X. De HTC is uitgerust met nieuwe snufjes waardoor de gebruikservaring nog fijner is. Dit is een goede reden om het nieuwe model van HTC eens goed onder de loep te nemen.

Afmetingen / scherm en bediening

Het scherm van de HTC One X is natuurlijk fenomenaal dankzij het Full HD beeldscherm en de afmetingen is het toestel geschikt voor het bekijken van filmpjes en foto’s. Het toestel weegt slechts 130 gram en de afmetingen zijn 13,50 x 7 cm en het toestel is slechts 0,90 cm dik. Het toestel is uitgerust met een vernieuwde versie van het Amoled beeldscherm waar iedere nieuwe smartphone mee is uitgerust. Het Super LCD2 scherm is niet alleen verbeterd, maar nog scherper en duidelijker van beeld. De HTC One X werkt met het vernieuwde HTC Sense 4 interface waardoor de bediening van nieuwe gemakken is voorzien. Vanaf nu kunt u bijvoorbeeld met één druk op de knop tegelijkertijd een filmpje maken en een foto maken zodat u onvergetelijke momenten niet meer snel zult vergeten. Zowel de foto’s als de filmpjes worden in hoge resolutie genomen. De HTC One X ondersteund Adobe Flash en HTML 5 en heeft de Tekst Reflow functie gekregen. Hiermee past het toestel automatisch de grote van de tekst aan in de vorm van uw toestel. Dit scheelt een hoop scrollen en gedoe om de tekst op het juiste formaat te krijgen. Er zijn ook leuke shortcuts aangebracht in de HTC One X. Selecteer bijvoorbeeld een aantal favoriete Apps en met een veeg van uw vinger krijgt u direct de apps te zien zonder ze op te zoeken.

Bel- & datafuncties / Geheugen en connectiviteit

De HTC One X is gebouwd op een aantal verschillende netwerken zodat het toestel vrijwel alles accepteert. Zo ondersteund het toestel het GSM 900, 1800, en 1900 netwerk. Internetten is ook geen enkel probleem op de HTC One X dankzij de ondersteuning van HSDPA en UTMS. Hiermee kunt u op weg naar uw werk snel internetten. Het toestel ondersteund onder andere SMS, MMS en e-mails. De HTC One X is ook uitgebreid met voldoende geheugen namelijk 32 GB en er is een mogelijkheid voor een externe geheugenkaart. Verder beschikt de HTC One X over Wifi en Bluetooth.

Multimedia

De HTC One X is een echte alleskunner en dit bewijst hij ook met de multimedia. Zo ondersteund het toestel vrijwel alle audio namelijk MP3, WMA, eAAC+ en WAV. Videobestanden zijn uiteraard ook mogelijk met WMV, Mp4, H.263 en H.264. Zodat een filmpje meenemen voor onderweg geen enkel probleem is met de HTC One X.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 135 gram
  • Afmeting: 135x70x9 mm
  • Geheugen: 32 GB
  • OS: Android 4.0
  • Display: Super LCD2 16M colors
  • Displaysize: 720 x 1280 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie