HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 


HTC One review

HTC One

De HTC One is een relatief jong model wat begin van 2013 in de winkels is verschenen. Doordat deze HTC One gebruikt maakt van allerlei nieuwe features die speciaal voor deze telefoon zijn ontwikkeld, wordt de HTC One als nieuw vlaggenschip gekenmerkt. De HTC One beschikt over een speciaal ontwikkelde camera met HTC UltraPixel techniek. Deze zorgt ervoor dat de camera 300 procent meer licht vangt dan de traditionele lichtsensoren. Verder wordt de HTC One gekenmerkt door een Aluminium Unibody en de nieuwe HTC Sense 5 omgeving die samen met de android 4.1.2 Jelly Bean voor de besturing zorgen. Voornamelijk het nieuwe thuisscherm is iets wat direct opvalt wanneer je de HTC One gaat gebruiken. Verder zijn er aan de HTC Sense 5 ook nog HTC Blinkfeed, HTC Zoe en HTC Boomsound technieken toegevoegd waardoor deze telefoon je een nieuwe beleving zal geven.

Afmetingen / scherm en bediening

Deze HTC One heeft een gewicht van 143 gram en valt onder de categorie van High-end smartphones. De overige afmetingen van deze HTC zijn 13,8 x 6,9 x 1,0 centimeter. Dankzij de hoogwaardige speakers en het full HD scherm kan je met deze telefoon perfect filmpjes en muziek beluisteren. Ook kan je de HTC gebruiken als afstandsbediening met interactieve tv-gids. De HTC One wordt volledig bediend door het touchscreen. Het scherm is een Super LCD3 Kleurenscherm met TFT technologie. Het scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het LCD3 is een verbeterde versie van de welbekende Super Amoled LCD technologie die vaak bij smartphones terugkomt. Een groot voordeel van deze nieuwe LCD2 en 3 techniek is dat het beter zichtbaar is in fel licht. Doordat ook op de HTC One het nieuwe Multi User Support van toepassing is, kan iedereen een eigen account aanmaken en de telefoon zo naar eigen voorkeur instellen. Dankzij het Gesture Typing heeft de HTC One een geïntegreerd SWYPE toetsenbord wat de bediening en het gebruiksgemak aanzienlijk bevorderd.

Bel- & datafuncties / Geheugen en connectiviteit

Net als iedere andere smarpthone ondersteunt deze HTC One de GSM 900, 1800 en 1900MHz netwerken en kan je er daarnaast ook een sms of mms mee versturen. Dankzij de 4G ondersteuning kan je met deze High-end smartphone razend snel internetten en zelfs video’s streamen zonder problemen. Je kan daarnaast via de Android Market of Google Play diverse app’s op je telefoon installeren. Ook E-mailen over het internet is mogelijk. Daarnaast kan je met behulp van WiFi verbinding maken met een draadloos netwerk. Doordat de telefoon Bluetooth en USB 2.0 verbindings mogelijk heden heeft, kan je hem gemakkelijk koppelen met andere apparaten of de pc of laptop. Het interne (flash) geheugen van de telefoon is standaard 32GB en valt dankzij het geheugenslot uit te breiden.

Multimedia

Doordat de telefoon draait op HTC Sence 5 en Android 4.1.2 kan je er diverse bestandsformaten mee afspelen. Zowel video (MPEG4, H.263, H,264) als audio (MP3, WAV, AAC, AAC+) en afbeeldingen (JPG, PNG, BMP) kunnen zonder moeite worden geopend. Daarnaast kan je voor andere formaten simpel een andere speler downloaden.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 143 gram
  • Afmeting: 138x69x10 mm
  • Geheugen: 32 GB
  • OS: Android 4.2
  • Display: Super LCD3 16M colors
  • Displaysize: 1080 x 1920 pixels
  • Camera: 4.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: 4G/UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie