HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 

HTC Radar

HTC Radar

De HTC Radar is een toestel dat tegelijk op de markt is gekomen met de HTC Titan. Het toestel draait op Windows Phone 7 Mango. Daarnaast beschikt de HTC Radar ook over een krasbestendig Gorilla Glass, superLCD display, de HTC Radar is voorzien van een 1 GHz processor, WiFi, DLNA, push e-mail en 3G/HSDPA. Het grote voordeel is toch wel het krasbestendige glas. Je hebt het toestel vaak in je broek zitten en dan merk je dat daar ook de sleutels inzitten, geen fijne gedachten als je weet dat het toestel dan kapot kan gaan van de krassen. Gelukkig hoef je daar bij de HTC Radar niet bang voor te zijn, het is krasbestendig glas en dat neemt al veel zorgen weg.

Camera opties

Bij de HTC Radar is een 5 megapixel camera aanwezig. Er is ook een led flitser aanwezig met een 720 p HD videorecorder. Je kunt prachtige foto’s maken met de HTC Radar, maar ook de videofragmenten zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Je kunt de foto’s en videobeelden meteen doorsturen naar vrienden, zo kun je hen op de hoogte houden van wat je zoal meemaakt de hele dag.

Navigatie

Je kunt met de HTC Radar ook navigeren aan de hand van aGPS of met Bing Maps. Er is 8 GB geheugen maar je kunt dit helaas niet uitbreiden. Dit is helaas wel een nadeel van de HTC Radar, sommige mensen hebben niet genoeg aan 8 GB maar als ze dan toch gek zijn op de HTC Radar dan zetten ze gewoon eens per week alle gegevens over op de pc en zo kunnen zij de HTC Radar toch zo optimaal mogelijk gebruiken.

Afmetingen

De HTC Radar is 137 gram zwaar en is 121,0 bij 62,0 bij 11,0 mm groot. Er wordt gebruik gemaakt van een Li Ion accu en er is 330 uur standby tijd, de spreektijd is 420 minuten. De HTC Radar wordt geleverd in de kleur wit. Deze tijden zijn gebaseerd op een volle HTC Radar accu. Als je tussendoor foto’s gaat maken en gebruik maakt van internet dan wordt de spreektijd een stuk lager, het kost nou eenmaal veel accu als je veel gaat internetten of foto’s gaat maken.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 137 gram
  • Afmeting: 121x62x11 mm
  • Geheugen: 8 GB
  • OS: Windows Phone 7.5
  • Display: Super LCD 16M colors
  • Displaysize: 480 x 800 pixels
  • Camera: 5.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie