HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 

HTC Sensation XE

HTC Sensation XE

De HTC Sensation XE is een smartphone die hoort bij de muziekcategorie, het is een muziek smartphone met Google’s Android 2.3 Gingerbread. Het biedt een flinke update als het wordt vergeleken met de andere HTC Sensation. Er zijn een aantal belangrijke vernieuwingen doorgevoerd bij de HTC Sensation XE. Hierbij kan gedacht worden aan de snellere dual core processor (1,5 GHz), een groter opslaggeheugen van 4 GB en de langere accuduur. Ook is er nu Beats Audio technologie toegevoegd van Dr. Dre. Veel mensen zijn erg blij met deze update, de HTC Sensation XE is erg populair en veel mensen genieten volop van de extra mogelijkheden. De vernieuwingen hebben gezorgd voor nog meer mogelijkheden en het maakt men erg nieuwsgierig wat een volgende uitvoering allemaal te bieden heeft.

Camera opties

Bij de HTC Sensation XE wordt gebruik gemaakt van een 8 megapixel camera en een dubbele LED flitser. Er is ook een 1080 p full HD videorecorder aanwezig. Wil jij mooie foto’s maken als je op pad gaat en wil jij geen camera mee nemen? Dan zit je met de HTC Sensation XE goed, je kunt de mooiste beelden vastleggen en ook meteen doorsturen naar vrienden. Door de goede connectiviteit kun je in korte tijd je foto’s en videofragmenten met je vrienden delen.

Afmetingen

De HTC Sensation XE is een toestel dat 151 gram weegt. De afmetingen zijn 126,0 bij 64,0 bij 11,0 mm. Dit toestel kun je aanschaffen in de kleur zwart. Er wordt gebruik gemaakt van een Li Ion accu en je kunt 440 minuten spreken, de standby tijd is 540 uur. Of dat je de HTC Sensation XE nu veel gaat gebruiken of niet, je kunt er een lange tijd mee vooruit. Je moet er wel aan denken, dat als je veel foto’s gaat maken, veel video opnamen gaat maken of als je internet de hele dag gaat gebruiken dat de accu sneller leeg is en de spreektijd een stuk lager is. De spreektijd en de standby tijd zijn beoordeeld op basis van een volle accu van de HTC Sensation XE, waarbij je verder ook geen internet of andere opties open hebt staan.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 151 gram
  • Afmeting: 126x64x11 mm
  • Geheugen: 4 GB - SD kaart
  • OS: Android 2.3
  • Display: Super LCD 16M colors
  • Displaysize: 540 x 960 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie