HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 

HTC Sensation XL

HTC Sensation XL

Na een lange zoektocht naar de perfecte multimedia smartphone kom je al snel terecht bij de HTC Sensation XL. Met een 4,7 inch beeldscherm en de beste technologie gecombineerd zet HTC een nieuw hoogstandje neer. De HTC Sensation XL behoort tot de zogenoemde Beats smarthones en dit is alweer het 2e paradepaardje in de serie. De voorganger was de HTC Sensation XE en met de HTC Sensation XL doet HTC weer een grote stap vooruit in haar Beats smartphones. Naast een groter beeldscherm zijn er nog meer leuke uitbreidingen en mogelijkheden te ontdekken aan de nieuwe smartphone van HTC.

Afmetingen/scherm en bediening

De HTC Sensation XL wordt ook wel een muziek sensatie in een smartphone genoemd. Hij is dan ook iets groter en zwaarder dan de meeste andere smartphones namelijk 13,30 x 7,10 x 1,00 centimeter en hij weegt 163 gram. Aan de gebruiksminuten en batterij is hard gewerkt want als je een filmpje kijkt of muziek beluistert dan wil je graag een lange batterij. Met 710 minuten verbruikstijd is de HTC Sensation XL een toestel met de sterkste batterij. Het toestel is verkrijgbaar in twee kleuren namelijk wit en zwart. De bediening van het toestel gebeurd doormiddel van een touchscreen. Dit gebeurd op een Super LCD kleurenscherm. Het scherm is nog helderder dan AMOLED en gaat zuinig met de batterij om. Naast het prachtige beeldscherm draait de HTC Sensation XL op Android 2.3 Gingerbread. Hierin zitten de bekende verbeterpunten zoals sneller internetten en kopiëren en plakken wordt eenvoudiger.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

Bijna iedere smartphone ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken en zo ook de HTC Sensation XL. Voor sneller internet is HSDPA en UMTS toegevoegd zodat het internet onderweg net zo vlot verloopt als thuis. Verder ondersteunt het toestel e-mail, mms en sms. Over het geheugen van de HTC Sensation XL mogen we absoluut niet klagen met 16 GB intern. Het geheugen bestaat ook nog eens uit Flash geheugen waardoor het minder storing gevoelig is. Een klein nadeel aan het geheugen is dat er geen extern geheugenslot is. Als je het dus voor elkaar krijgt dat je tekort komt aan 16GB dan is het niet mogelijk om het geheugen uit te breiden. Het overzetten van filmpjes en foto’s kan eenvoudig met Bluetooth, USB en Wifi.

Multimedia

Voor het maken van de HTC Sensation XL is gebruik gemaakt van de Beats Audio technologie. Hierdoor kan je muziek luisteren en films bekijken in de perfecte kwaliteit in zowel in beeld en geluid. Om de geluidservaring nog beter te maken kan je de urBeats hoofdtelefoon automatisch laten koppelen aan je smartphone. Maar dat is nog niet alles want de HTC Sensation XL heeft ook een 8 megapixel fotocamera inclusief dubbele LED flitser. Hiermee kan je zowel overdag als s’nachts de mooiste foto’s maken met jouw toestel. Met de instant camera capture worden foto’s direct zonder sluitertijd genomen. De camera is ook voorzien van een 720 HD-videorecorder waarmee je de mooiste filmpjes opneemt. Als extraatje kan je jouw vrienden ook nog eens dag en nacht in de gaten met de live status updates zonder je toestel te unlocken. Er zijn dus multimedia redenen genoeg om een HTC Sensation XL aan te schaffen.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 163 gram
  • Afmeting: 133x71x10 mm
  • Geheugen: 16 GB
  • OS: Android 2.3
  • Display: Super LCD 16M colors
  • Displaysize: 960 x 540 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA / wifi
  • Features: gps-navigatie