HTC abonnement

HTC telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van HTC ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige HTC aanbiedingen van het moment.

HTC telefoons

 


HTC Titan review

HTC Titan

De HTC Titan is een smartphone met een riant scherm van 4,7 inch en het Windows Phone 7 Mango besturingssysteem. Een groot voordeel van deze vernieuwde software is dat Twitter, Facebook, en Internet Explorer geïntegreerd zijn. Dankzij de 1.5GHz dual core processor heeft deze HTC Titan alles goed voor elkaar. Het display is een groot Super LCD display met touchscreen. Ook op fotogebied presteert deze HTC uitermate goed. Hij heeft namelijk een acht megapixel camera met 28 mm groothoek, een LED flitser voor extra belichting en een HD videorecorder. Ook de 1.3megapixel webcam mag niet ontbreken. Dankzij het Office Mobile kan je ook Word, Excel, PowerPoint en andere bestanden vanaf je telefoon openen en bewerken. Hierdoor is de HTC Titan ook goed voor zakelijk doeleinde te gebruiken. Natuurlijk kan je met deze HTC ook goed met internet uit de voeten. Doordat de HTC Hub in mango aardig is verbeterd kan je nu ook beurskoersen en andere zaken in de gaten houden.

Afmetingen / scherm en bediening

De HTC Titan draait op de Windows Phone 7 mango en wordt volledig bedient door de drie knoppen onder het display alsmede het 4,7 inch touchscreen scherm. De telefoon weegt 160 gram en is 13,20 x 7,10 x 1,00 centimeter groot. Net als de meeste HTC modellen is deze HTC Titan alleen in zwart verkrijgbaar. Dankzij het dunne design ligt het toestel goed in de hand en dankzij Mango en de 1,5GHz dual core processor verloopt de bediening van het apparaat heel soepel. Dit komt natuurlijk ook mede door het grote Super LCD kleuren display. Het Super LCD scherm is de veel toegepaste TFT technologie gebruikt. Deze Super LCD is een verbeterde versie waardoor grote hoeveelheid lichtval niet meer resulteert in een onleesbaar scherm. Daarnaast ondersteunt het scherm maar liefst 16.777.216 kleuren. Het display heeft een resolutie van 800 x 480 pixels.

Bel- & datafuncties / Geheugen en connectiviteit

Ook deze HTC Titan ondersteunt 900, 1800 en 1900MHz netwerken. Daarnaast kan je met deze telefoon prima internetten, doordat er bij deze Windows Phone 7 Mango standaard Windows 9 wordt bijgeleverd. Dankzij HSDPA en UMTS kan je snel internetten en worden webpagina’s snel geladen. Ook SMS en MMS behoren tot de standaard opties. Maar je kan ook gebruik maken van MSN of Whatsapp. Je zal dus altijd goed bereikbaar blijven voor iedereen. Doordat deze telefoon ook Bluetooth ondersteunt kan je gemakkelijk een headset of ander apparaat koppelen. Ook kan je internet verkrijgen door verbinding met Wifi te maken. Dankzij een geïntegreerde e-mailondersteuning kan je ook mailtjes lezen en versturen. De HTC Titan heeft standaard 16GB flash geheugen en dit valt gemakkelijk uit te breiden door een Micro SD-kaart te installeren. Verder kan je data oversturen naar je computer of laptop doormiddel van USB 2.0.

Multimedia

De HTC Titan kan zowel diverse audio (MP3, WAV, AAC+) als video(MPEG4, WMV H.264 en H.263) ondersteunen. Ook kan je er diverse afbeeldingsformaten mee openen zoals JPG, PNG of BMP. Deze HTC biedt dus mogelijkheden genoeg voor zowel privé gebruikers! Mocht je nu een bestand hebben wat niet ondersteund wordt, dan kan je natuurlijk altijd een andere speler downloaden.

 

HTC actie

Profiteer nu van onderstaande HTC acties. Aantrekkelijke HTC aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 160 gram
  • Afmeting: 132x71x10 mm
  • Geheugen: 16 GB
  • OS: Windows 7.5
  • Display: Super LCD
  • Displaysize: 800 x 400 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie