LG abonnement

Iphone telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van Apple ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige Iphone aanbiedingen van het moment.

Iphone telefoons

 

Iphone 4S

Iphone 4s

Als het over de iPhone 4S gaat, dan gaat het over de opvolger van de iPhone 4. Deze telefoon is nog niet zo lang geleden aan iedereen getoond en op de markt gebracht. Er zijn een groot aantal verbeteringen doorgevoerd waardoor het model nu een stuk beter is. Het is opvallend dat de processor nu veel krachtiger is en dat er meer cameramogelijkheden zijn. Ook is de spraakondersteuning van Siri Virtual assistent nu aanwezig samen met de ondersteuning van iCloud en iOS 5. Er is nu geen sprake meer van een antenneprobleem, want de antenne is vervangen voor twee autonome antennes.

Dual core processor

De nieuwe iPhone 4S heeft een dual core Apple A5 processor. De A5 chip is twee keer zo snel als de A4 chip van het vorige model. Daarnaast zijn ook de grafische prestaties een stuk beter. Ook de accu zou van de nieuwe iPhone 4s nu langer mee kunnen gaan. Uit recente berichten komt naar voren dat mensen erg tevreden zijn over de iPhone 4s. Het is een toestel met veel mogelijkheden waar je echt van kunt genieten. Het is zowel voor zakelijk als privé een goede iPhone die je optimaal kunt gaan benutten. Zeker door de snelheid van de nieuwe processor zijn veel meer dingen mogelijk gemaakt dan de voorgaande iPhone 4.

Camera opties

De iPhone 4S beschikt over een 8 megapixel camera met een 1080 p full HD videorecorder. De opnamen zijn een stuk beter en ook de kwaliteit is echt vooruit gegaan. De camera is nog steeds voorzien van gezichtsherkenning. Als je dus een dagje ergens naar toe gaat en je hebt de iPhone 4S bij, probeer eens te filmen, je kunt het thuis op de pc afspelen en je ziet dat het gaat om goede kwaliteit. Als je eens de camera bent vergeten kun je dus de iPhone 4S gebruiken om de meest prachtige beelden te maken.

Afmetingen

De iPhone 4S weegt 137 gram en is 115,0 bij 59,0 bij 9,0 mm groot. Er is 16 GB geheugen aanwezig en iOS 5. Je kunt de iPhone 4s kopen in de kleuren zwart en wit. Het is een vrij licht toestel, eenvoudig mee te nemen en het ziet er uit als een plaatje waarbij diverse accessoires horen.

 

Iphone acties

Specificaties

  • Gewicht: 137 gram
  • Afmeting: 115x59x9 mm
  • Geheugen: 16 GB
  • OS:  iOS 5
  • Display: TFT 16M colors
  • Displaysize: 640 x 960 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie