LG abonnement

LG telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van LG ?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige LG aanbiedingen van het moment.

LG telefoons

 

LG Optimus Speed 2x

LG Optimus Speed 2x

De LG Optimus 2x speed is een Android toestel. Er is een 4 inch touch display aanwezig en een krachtige 1 GHz dual core NVIDIA Tegra 2 processor. Dit zorgt voor de beste grafische prestaties. Er is in totaal 8 GB geheugen standaard aanwezig op de LG Optimus 2x speed, maar je kunt het uit breiden met de micro SD, je kunt het maximaal uitbreiden naar 32 GB. Dat is natuurlijk wel een groot voordeel van de LG Optimus 2x speed. Het uitbreidbare geheugen is ideaal want als je veel foto’s op je toestel hebt staan en je merkt dat het geheugen bijna vol is, dan kun je het uitbreiden en natuurlijk overzetten naar je pc. Zo kun je toch alles bewaren en de LG Optimus 2x speed zo optimaal mogelijk gebruiken.

Camera opties

De LG Optimus 2x speed wordt geleverd met een 8 megapixel camera, als je dan naar media player gaat dan kun je video’s in full HD afspelen. Je kunt de beelden ook doorsturen naar je vrienden omdat de connectiviteit erg goed is. Als je internet op je LG Optimus 2x speed hebt zitten dan kun je dus alle beelden meteen met je vrienden delen, zij weten meteen waar je bent en wat je de hele dag gaat beleven. Kom er daarom nu achter wat de cameramogelijkheden van de LG Optimus 2x speed zijn en deel de foto’s snel met je vrienden!

Afmetingen

De LG Optimus 2x speed weegt 139 gram en is 124,0 bij 63,0 bij 11,0 mm groot. Er wordt gebruik gemaakt van een Li Ion accu en je hebt 470 minuten spreektijd, de standby tijd is 400 uur. Het toestel wordt maar in een kleur geleverd. Dit is voor veel mensen niet erg, maar vaak worden toestellen in meerdere kleuren geleverd en dat zou gezien kunnen worden als nadeel van de LG Optimus 2x speed. Maar het is een erg lichtgewicht toestel, lekker dun en eenvoudig mee te nemen. Het ziet er leuk uit en er zijn verschillende accessoires op de markt die je aan kunt schaffen voor je eigen LG Optimus 2x speed. Wil je een leuk hoesje of een paar leuke stickers? Met deze LG Optimus kan het allemaal.

 

LG acties

Profiteer nu van onderstaande LG acties. Aantrekkelijke LG aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 139 gram
  • Afmeting: 124x63x11 mm
  • Geheugen: 8 GB - SD kaart
  • OS: Android 2.2
  • Display: LCD 16M colors
  • Displaysize: 480 x 800 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie