Nokia abonnement

Nokia telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van Nokia?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige Nokia aanbiedingen van het moment.

Nokia telefoons

 

Nokia 701

Nokia 701

De Nokia 701 is een 3,5 inch touchscreen model. Er wordt gebruik gemaakt van de vernieuwde Symbian Belle besturingssystemen, er is ook een helder IPS display aanwezig, in alle omstandigheden kun je het goed aflezen op het scherm. Er is een geheugen aanwezig van 8 GB, dit kun je aan de hand van een micro SD kaart uitbreiden. Het is fijn dat je het geheugen uit kunt breiden, zo zorg je er voor dat je alle foto’s op de Nokia 701 kunt laten staan en niet iedere keer moet kijken of dat je geheugen bijna vol is. De Nokia 701 wordt zowel voor zakelijk als privé gebruikt.

Camera opties

Bij de Nokia 701 is een 8 megapixel camera aanwezig samen met een dubbele LED flitser, je maakt hier erg mooie foto’s mee. Je kunt ook videobeelden opnemen met de 720p HD kwaliteit die je direct af kunt spelen na het filmen. Er is op de Nokia 701 ook een 2 megapixel frontcamera aanwezig, hiermee kun je video chatten. Video chatten is iets wat veel mensen graag doen, kies daarom voor de Nokia 701 als je overal wilt kunnen video chatten, het is een leuke mogelijkheid om contact te blijven houden met je vrienden.

Connectiviteit

De connectiviteit van de Nokia 701 is erg goed te noemen. Bluetooth 3.0, NFC, WiFi en 3G/HSDPA zorgen voor grote mogelijkheden. Als je foto’s hebt gemaakt kun je deze dankzij de goede verbindingen snel doorsturen, ook kun je games en apps snel downloaden zodat je weer wat nieuws aan de Nokia 701 toe kunt voegen.

Afmetingen

De Nokia 701 weegt 131 gram. De telefoon is 117,0 bij 57,0 bij 11,0 mm groot. Er wordt gebruik gemaakt van een Li Ion accu, hierdoor heb je 1020 minuten spreektijd en de standby tijd is 504 uur. Je kunt de Nokia 701 aanschaffen in de kleuren zilver, paars, wit en zwart. De vier kleuren zijn natuurlijk een wonder bij de Nokia 701, dit zorgt er voor dat je nog meer te kiezen hebt als jij voor de Nokia 701 gaat. Het is een goede keuze die veel mensen al hebben gemaakt, veelal omdat de Nokia 701 er mooi uitziet en eenvoudig mee te nemen is. Er zijn mooie accessoires voor de Nokia 701 verkrijgbaar, die je extra kunt aanschaffen en waarmee je het toch al mooie toestel kunt verfraaien.

 

Nokia acties

Profiteer nu van onderstaande Nokia acties. Aantrekkelijke Nokia aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 131 gram
  • Afmeting: 117x57x11 mm
  • Geheugen: 8 GB - SD kaart
  • OS: Symbian Belle
  • Display: LED 16M colors
  • Displaysize: 360 x 640 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie