Nokia abonnement

Nokia telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van Nokia?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige Nokia aanbiedingen van het moment.

Nokia telefoons

 

Nokia Lumia 900

Nokia Lumia 900

De Nokia Lumia 900 is de grote broer uit de Nokia Lumia serie en is daarmee ook nog eens het nieuwe paradepaardje uit de Lumia serie. De Nokia Lumia 900 is voorzien van een groter beeldscherm dan zijn voorgangers namelijk 4,3 inch. Dit is bijna één van de grootste beeldschermen onder de smartphones. De Nokia Lumia 900 is ook nog eens voorzien van een echte gadget namelijk een webcam. Dit betekend dat je onderweg op MSN via de webcam kan chatten op jouw smartphone. De Nokia Lumia 900 is voorzien van nog veel meer snufjes die je al snel duidelijk gaan worden tijdens het lezen van de review.

Afmetingen/scherm en bediening

De Nokia Lumia 900 is niet veel groter dan zijn voorgangers want hij is namelijk 12,80 x 6,90 x 1,20 centimeter, maar het beeldscherm is wel een stuk groter. De Nokia Lumia 900 is niet alleen voorzien van een groot beeldscherm, maar het beeldscherm is ook nog eens een AMOLED beeldscherm. Dit betekend haarscherp beeld zelfs in de zon. Doordat een AMOLED beeldscherm gemaakt is met LED lampjes verbruikt het vrij weinig stroom van de batterij. Waardoor de batterij langer meegaat. Volgens Nokia gaat de batterij in de juiste omstandigheden driehonderd uur mee. He systeem werkt op Windows 7.5 Mango waardoor multi-tasken mogelijk wordt. Het is mogelijk om Facebook en Twitter tegelijk te gebruiken terwijl je op MSN zit. Het toestel werkt samen met belangrijke apps die gedownload kunnen worden via de marketplace. Zo kan je eenvoudig Angry Birds en WhatsApp downloaden via de marketplace. De Nokia Lumia 900 is uitgebreid met verschillende snufjes waaronder een 8 megapixel camera met Carl Zeiss-lens, een Full HD videocamera en een webcam aan de voorkant van het toestel.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

De Nokia Lumia 900 heeft een brede ondersteuning aan GSM netwerken waaronder de GSM 900, 1800 en 1900 MHz. Dankzij de toevoeging van HSDPA en UMTS kan je ook onderweg blijven chatten en internetten. Dit systeem maakt het internet op je Nokia Lumia 900 razendsnel. Uiteraard ondersteund het toestel zowel e-mail, sms en MMS. De Nokia Lumia 900 heeft het grootste geheugen voor een smartphone uit de Lumia klasse tot nu toe. Het geheugen bestaat uit 16GB intern geheugen. Daarentegen is er helaas geen extern geheugen slot aanwezig om het geheugen uit te breiden. Verder ondersteund de Nokia Lumia 900 Bluetooth en WiFI.

Multimedia

Op de Nokia Lumia 900 heeft een breed scala aan ondersteunende multimedia bestanden waarnaar je kan kijken of luisteren. Waaronder MP3, WAV, eAAC+, WMA, MP4, H.264, H.263 en WMV. Als je twijfelt over het aanschaffen van een smartphone dan is de Nokia Lumia 900 absoluut de beste Nokia tot nu toe. Er zitten verschillende leuke gadgets op zoals een webcam en een prachtige ingebouwde fotocamera. Nokia heeft hiermee eindelijk een smartphone ontwikkeld die mee kan met de andere smartphones zoals een iPhone of Samsung Galaxy. Een nadeel is natuurlijk wel dat het geheugen niet uitbreidbaar is, maar dit probleem heeft de bekende iPhone ook.

 

Nokia acties

Profiteer nu van onderstaande Nokia acties. Aantrekkelijke Nokia aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 160 gram
  • Afmeting: 128x69x12 mm
  • Geheugen: 16 GB
  • OS: Windows Phone 7.5 Mango
  • Display: AMOLED 16M colors
  • Displaysize: 480 x 800 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie