Samsung Galaxy Beam

Samsung Galaxy Beam

Samsung probeert constant weer iets nieuws op de markt te zetten wat andere smartphones nog niet hebben. Een nieuw zetje in deze richting is de Samsung Galaxy Beam. Op het eerste gezicht lijkt het een nieuwe smartphone uit de Samsung Galaxy serie, maar als je hem nader bekijkt blijkt dat het toestel een bijzondere functie heeft. Het toestel kan namelijk projecteren iets dat nog niet gezien is bij andere toestellen en dus absoluut revolutionair is. Maar een projector in je smartphone is natuurlijk niet alles wat dit sterkte toestel te bieden heeft.

Afmetingen/scherm en bediening

De Samsung Galaxy Beam is 12,40 x 6,40 x 1,30 centimeter groot. Het toestel weegt 146 gram en onder ideale omstandigheden gaat de batterij 540 minuten mee. Helaas zal de batterij iets minder snel meegaan als de beamer gebruikt wordt in het toestel. Uit een kleur is niet te kiezen het toestel wordt alleen geleverd in het zwart. Het toestel is voorzien van een AMOLED beeldscherm waardoor de beelden haarscherp zijn. Een ander voordeel is dat het beeldscherm energiezuinig is waardoor de batterij minder verbruikt aan het beeldscherm. Het beeldscherm werkt compleet op touch waardoor je met je vinger alles kan bedienen. De Samsung Galaxy Beam zelf is voorzien van het besturingssysteem Android 2.3 Gingerbread.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

De Samsung Galaxy Beam is klaar gestoomd voor alle netwerken namelijk 900, 1800 en 1900 MHz. Dankzij HSDPA en UMTS kan je razendsnel internetten over het 3G netwerk. Zo wordt het controleren van e-mail eenvoudiger gemaakt en verstuur je zelf sneller mailtjes onderweg. Uiteraard ondersteund het toestel ook SMS en MMS. Met het geheugen van het toestel is ook niets mis. Met 8 GB aan intern geheugen kan je voorlopig vooruit om nieuwe Apps te downloaden of foto’s te maken. Het geheugen is ook uit te breiden met een MicroSD kaart. Koppel vervolgens headsets en andere apparaten aan de Samsung Galaxy Beam met Bluetooth, USB of Wifi om het toestel compleet te maken.

Multimedia

Het revolutionaire gedeelte van de Samsung Galaxy Beam is natuurlijk de projector. Op het toestel is een speciale projector app geïnstalleerd. Hiermee kies je zelf de beelden uit die je wilt laten zien. Vervolgens projecteer je de beelden op een maximale breedte van 125 cm. Zodat je vrienden kunnen meekijken naar je laatste foto’s. Of als je geen beamer bij de hand hebt en toch even snel een presentatie wil geven. Ondanks de toevoeging van de beamer gaat dit niet ten koste van andere dingen of het ontwerp. Zo is het toestel voorzien van een vijf megapixel fotocamera. Maak je foto’s en deel ze direct met je vrienden via social media of laat ze zien met de speciale projector. De Samsung Galaxy Beam is een erg leuke gadget, maar dit is wel één van de weinige extra’s vergeleken met de goedkopere Samsung Galaxy modellen. Het is dus de vraag of je er ongeveer tweehonderd euro extra voor over hebt. Maar als je regelmatig een beamer gebruikt dan is het natuurlijk een leuke gadget om de Samsung Galaxy Beam in huis te hebben.

 

Samsung acties

Profiteer nu van onderstaande Samsung acties. Aantrekkelijke Samsung aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 146 gram
  • Afmeting: 124x64x13 mm
  • Geheugen: 8GB - SD kaart
  • OS: Android 2.3
  • Display: Super AMOLED 16M colors
  • Displaysize: 640 x 480 pixels
  • Camera: 5.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA / wifi
  • Features: gps-navigatie