Review Samsung Galaxy Express

Samsung Galaxy Express

Deze Samsung Galaxy Express heeft voor iedereen wat wils. Een groot 4,5 inch beeldscherm, een snelle internetverbinding, dankzij de aanwezige 4G/LTE technologie, GPS en nog veel meer handige snufjes. Om te beginnen draait deze smartphone op Android 4.1 Jelly Bean en beschikt de Galaxy Express over S-beam, waardoor je razendsnel data kan verzenden tussen twee Android apparaten. Verder kan je dankzij NFC (Near Field Communication) bestandjes oversturen door simpelweg twee toestellen tegen elkaar aan te houden. Ook beschikt het toestel over een ingebouwde camera en webcam waardoor de Samsung Galaxy Express dus eigenlijk zeer veelzijdig te gebruiken valt. Maar niet alleen foto´s zijn van hoge kwaliteit dankzij de 5 megapixel camera, maar doordat de camera ook een led flitser en een 1080P full HD videorecorder aan boord heeft kan je daarnaast ook in een geweldige kwaliteit filmpjes maken. doordat de Samsung Galaxy Express een flash geheugen van 8GB heeft, kan je het dus met behulp van een micro SD-kaart altijd uitbreiden dankzij het aanwezige geheugenslot.

Afmetingen/scherm en bediening

De Samsung Galaxy Express weegt maar 139 gram en heeft een prachtig licht 4,5 inch display met touchscreen. Hiermee wordt de telefoon ook bediend. Verder heeft ook dit model een grote knop waarmee je snel door verschillende menu’s kan bladeren. Het scherm van de Galaxy Express is een kleurenscherm die zijn helderheid te danken heeft aan de toegepaste Super Amoled Plus technologie. Een doorontwikkelde variant van de welbekende Super Amoled. Hoewel veel Samsung’s in diverse kleuren beschikbaar zijn, is bij dit model voor gekozen om hem alleen in het wit te produceren. Verder heeft de telefoon afmetingen van 13,2 x 6,9 x 0,9 centimeter. Dankzij het Android 4.1 Jelly Bean besturingssysteem is de telefoon erg makkelijk te bedienen en werkt de software vlekkeloos. De reden voor dit besturingssysteem is vanwege het feit dat de zowel de prestaties als de bediening aanzienlijk verbeterd zijn.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

Naast de vele features die op deze telefoon zitten kan je natuurlijk ook gewoon bellen dankzij de ondersteuning van GSM 900, 1800 en 1900 MHz frequenties. Maar sms’en en mms’en behoren ook tot de mogelijkheid. Dankzij de 4G ondersteuning kan je razendsnel internetten en streamen zonder dat je in de gaten hebt dat je met een smartphone werkt. Ook kan je natuurlijk Whatsappen en e-mailen via het toestel. Met een handige browser kan je iedere pagina op het internet bezoeken. Met behulp van een USB 2.0 aansluiting kan je gemakkelijk alle data overzetten naar je vaste pc of laptop. Natuurlijk kan je ook met andere apparaten bestanden uitwisselen. Dit gaat dankzij de Bluetooth verbindingsmogelijkheden en de aanwezige NFC en S-Beam technologie. Zoals we al eerder aangaven is het geheugen ook uit te breiden met behulp van een micro SD-kaart.

Multimedia

Vandaag de dag ondersteunen de meeste smartphones wel verschillende multimediaformaten. Ook de Samsung Galaxy Express kan onder andere MP3, AAC, AAC+, MPEG4, JPG, PNG en BMP bestanden openen zonder enige problemen. Doordat deze smartphone razendsnel kan internetten kan je natuurlijk ook andere videospelers van de Android Market of Google Play downloaden,waardoor je alsnog extra formaten kunt afspelen.


 

Samsung acties

Profiteer nu van onderstaande Samsung acties. Aantrekkelijke Samsung aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 139 gram
  • Afmeting: 133x69x9 mm
  • Geheugen: 8 GB - SD kaart
  • OS: Android 4.1
  • Display: Super AMOLED Plus
  • Displaysize: 480 x 800 pixels
  • Camera: 5.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: 4G/UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie