Review Samsung Galaxy Mega 6.3

Samsung Galaxy Mega 6.3

Wanneer je op zoek bent naar een telefoon met mogelijkheden van een tablet, en je vindt een groot scherm geen bezwaar dan is deze Samsung Galaxy Mega 6.3 de ideale telefoon! Dit soort telefoon staat beter bekend als Phablet. Deze nieuwe Phablet van Samsung heeft een groot 6,3 inch HD display en wordt aangestuurd door het Android 4.2 Jelly Bean besturingsprogramma. Dankzij de Dual Core processor en minstens acht gigabytes aan geheugen kan je met deze telefoon behoorlijk wat werk verzetten. Een handige feature is dat je het scherm van deze Phablet kan splitsen waardoor je naast je werkzaamheden gelijkertijd memo’s en de planner kan weergeven zodat je kan Multi-tasken! De telefoon heeft twee camera’s een aan de voorzijde van 1,9 Megapixel en aan de achterzijde van 8 megapixel. Drama shots maken was nog nooit zo eenvoudig.

Afmetingen/scherm en bediening

Dat de Samsung Galaxy Mega 6.3 een behoorlijk apparaat is spreekt voor zich, maar de exacte afmetingen doen je wederom verbazen. Het toestel weegt 199 gram en is 16,8 x 8,8 x 0,8 centimeter groot. De bediening verloopt volledig via het touchscreen scherm. Dankzij de PLS kleurenscherm behaalt het toestel toch een resolutie van 720x1280 megapixel. Naast de twee camera’s heeft het toestel ook een ingebouwde flitser voor optimale fotokwaliteit. Dankzij het besturingssysteem is de bediening vrij gemakkelijk. dat komt omdat de zowel de Android Jelly Bean 4.2 net als de twee vorige versies uitermate geschikt is voor tablet en smartphone gebruik. Dankzij het geïntegreerde Swype toetsenbord is de feature Gesture Typing op deze Samsung Galaxy Mega 6.3 mogelijk. Dit wil zeggen dat je meerdere user accounts kan aanmaken met persoonlijke instellingen die per gebruiker worden ingesteld zo heeft de Phablet ook aardig wat overeenkomsten met een laptop en is het dus een ideaal alles in één toestel.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

Ook met deze Phablet kan je razendsnel internetten dankzij de ondersteuning van het G4 netwerk. Je kan met deze nieuwe netwerksnelheid onderweg ook gemakkelijk streamen waardoor je ook onderweg altijd alles kunt bekijken op je telefoon. Ook bellen via de vier GSM netwerken 900, 1800 en 1900 MHz behoort tot de standaard mogelijkheden. Sms’en en mms’en zijn standaard ingebouwde features, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om Whatsapp installeren.

Multimedia

Wat je ook wilt afspelen op de Samsung Galaxy Mega 6.3, het is allemaal mogelijk. Doordat de telefoon draait op de Android software kan je naast de veel voorkomende formaten ook diverse mediaspelers downloaden. WAV, MP3, AAC en AAC+ behoren standaard tot de mogelijkheden en dat zonder iets te converteren. Ook op het gebied van afbeeldingen kan vrijwel alles worden getoond. Een JPEG, GIF, PNG of BMP bestand kun je zonder problemen openen.Omdat ook steeds meer mensen via de telefoon filmpjes bekijken zit er standaard een videospeler op die de meest voorkomende bestanden kan afspelen. Natuurlijk kan je hier ook een andere speler voor downloaden waardoor je zonder problemen nog veel meer formaten kunt afspelen. Standaard kan je met de videospeler MPEG4, ACV, H.236 en H,264 bekijken op het grote 6,3 inch beeldscherm.


 

Samsung acties

Profiteer nu van onderstaande Samsung acties. Aantrekkelijke Samsung aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 199 gram
  • Afmeting: 168x88x8 mm
  • Geheugen: 8 GB - SD kaart
  • OS: Android 4.2
  • Display: PLS 16M colors
  • Displaysize: 720 x 1280 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: 4G/UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie