Samsung Galaxy Music

Samsung Galaxy Music

De Samsung Galaxy Music hoort tot de mid range smartphone toestellen. Speciaal in samenwerking met Android heeft Samsung een Music smartphone gemaakt. De smartphone is speciaal gemaakt voor liefhebbers van muziek. Voor zakelijke bellers is er voor de Samsung Galaxy Music een speciale dual-sim versie gemaakt. Zodat zakelijke smartphones gebruik kunnen maken van twee simkaarten en natuurlijk het beste geluid hebben. Eén van de belangrijkste feauters voor muziek liefhebbers is de 3,5 poort voor een hoofdtelefoon.

Afmetingen/scherm en bediening

De Samsung Galaxy Music is geen dun toestel en is 11,00 x 5,90 x 1,30 centimeter. Maar vergeleken met andere toestellen is de nieuwe smartphone wel ligt met slechts 107 gram. Je muzieksmaak is persoonlijk en dus ook de keuze voor een kleur. Hierdoor geeft Samsung drie kleurenkeuzes. Je kunt kiezen uit de kleuren geel, wit en blauw. De Samsung Galaxy Music is voorzien van een TFT beeldscherm met touchscreen mogelijkheid. De resolutie bestaat uit 240 x 230 pixels. Als we kijken naar het beeldscherm dan is er wel een grote tegenvaller. Maar we gebruiken de Samsung Galaxy Music natuurlijk vooral om muziek te luisteren en te bellen. De bediening wordt geregeld met Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

De Samsung Galaxy Music heeft een ondersteuning van GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Hierdoor blijf je altijd bereikbaar met je smartphone. Nog een toevoeging is HSDPA en UMTS, waardoor je eenvoudig kan internetten. Het versturen van SMS en MMS is ook geen probleem en je blijft bereikbaar per e-mail met de smartphone. Als je beltonen wil instellen dan kan dit met MP3, Trilalarm en Polyfone. Het interne geheugen vinden we ook niet heel denderend voor een muziek smartphone. Als je een muziek smartphone aanschaft dan wil je er veel muziek opzetten. Helaas is er slechts ruimte voor 4 GB aan muziek. Gelukkig is dit wel uit te breiden met MicroSD kaart. Het overzetten van bestanden kan met een USB en Bluetooth. Draadloos internet is ook geen probleem met Wifi.

Multimedia

Het draait bij de Samsung Galaxy Music echt om de muziek. Er is dan ook een brede ondersteuning aan audio bestanden. Je kunt luisteren naar MP3, AAC, AAC+, OGG, eAAC+, AMR, WAV, IMY MID, FLAC en WMA. Als je een filmpje wilt kijken dan kan dit via VP8, H.263, H.264 en MPEG4. In het toestel is een fotocamera aanwezig met slechts 3 megapixels. Dit is dan ook meer bedoeld voor als er een keer een camera nodig is. De belangrijkste toevoegingen zijn Galaxy Music. Galaxy Music zorgt voor de optimale muziekervaring met SRS technologie en een interne antenne om radio te luisteren. Zonder hoofdtelefoon kan je naar de radio luisteren. Aan de voorkant is een speciale Music sneltoets waarmee je direct kan muziek luisteren. Aan de bovenzijde van de smartphone zit een pico projecter. Je kunt zo aan de bovenkant plaatjes zien van de nummers die je aan het luisteren bent. Dit is wel bijzonder voor de smartphone. Voor de rest is de smartphone zelf simpel alleen zijn de muziek toevoeging geweldig. Als je alleen van muziek houd en een smartphone niet bijzonder is, maar het wel handig is om er mee te bellen dan kan je kiezen voor de Samsung Galaxy Music.

 

Samsung acties

Profiteer nu van onderstaande Samsung acties. Aantrekkelijke Samsung aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 107 gram
  • Afmeting: 110x59x12 mm
  • Geheugen: 4 GB - SD kaart
  • OS: Android 4.0
  • Display: TFT 256K colors
  • Displaysize: 240 x 320 pixels
  • Camera: 3.2 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: HSDPA
  • Features: gps-navigatie