Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note

De Samsung Galaxy Note is een smartphone met een gigantisch super AMOLED HD display. Met 5,4 inch is het display ideaal voor het kijken van films in HD kwaliteit op je smartphone. De Samsung Galaxy Note is dan ook bijna geen smartphone meer, maar meer een tablet. Dit wordt nog eens extra bewezen door de meegeleverde stylus. Hiermee kan je op een natuurlijke manier je smartphone bedienen. De stylus geeft je ook nog eens extra mogelijkheden in het gebruik van de smartphone. De Samsung Galaxy note ondersteund onder andere je handschrift waardoor je smsjes of berichten kan versturen in je eigen handschrift. Het toestel is ook voorzien van een Full HD videorecorder en een 2 megapixel webcam waarmee chatten extra leuk wordt met je Samsung Galaxy Note. Dit maakt de Samsung Galaxy Note een heel ander type smartphone dan we tot nu toe gezien hebben van Samsung.

Afmetingen/scherm en bediening

De Samsung Galaxy Note is 14,70 x 8,30 x 1,00 centimeter en zoals eerder gezegd voorzien van een Super AMOLED HD beeldscherm. Het beeldscherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels en is voorzien van Android 2.3 Gingerbread. Dit is een wat ouder besturingssysteem, maar de nieuwe functies van de Samsung Galaxy note zelf maken een hoop goed. Dankzij Android is de Samsung Galaxy Note onder meer geschrikt voor de Android Market. Dit betekend dat je vrijwel alle populaire apps waaronder Angry Birds en WhatsApp kan installeren op de Samsung Galaxy note. Een leuk eigenschap van de Samsung Galaxy Note is de Samsung Kies Air. Hiermee kan je zelf je live panel vormgeven met behulp van je stylus. Niet alleen je live panel kan je aanpassen, maar ook je homescreen.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

De Samsung Galaxy Note heeft een brede ondersteuning van GSM netwerken waaronder de 1800 en 1900. Door het aanbrengen van HSDPA en UMTS is het internet lekker snel zelfs onderweg. Het toestel ondersteund zowel sms als MMS en uiteraard kan je met een internetverbinding mailtjes versturen en ontvangen. Het toestel heeft 8 GB intern geheugen en dit geheugen is uit te breiden met een MicroSD kaart hiervoor is er één slot beschikbaar. Voor draadloze verbindingen is er een groot aanbod voor de Samsung Galaxy Note. Als gebruiker kan je gebruik maken van bluetooth, wifi, usb, Wifi-Direct, Exchange ActiveSync, DLNA, GPS en de ondersteuning van zowel 3G als 4G.

Multimedia

Een echte smartphone heeft een brede ondersteuning aan multimedia en zo ook de Samsung Galaxy Note. De Samsung Galaxy Note ondersteund MP3, WAV, eAAC+, AC3, FLAC, MP4, DivX, XviD, WMV, H.264 en H.263. Met de hoofdcamera kunnen filmpjes en foto’s met een 8 megapixel camera gemaakt worden. Aan de voorkant zit ook een webcam bevestigd met twee megapixels. Deze kan ook gebruikt worden voor videogesprekken. Al met al is de Samsung Galaxy Note een leuke smartphone. Alleen heeft het toestel als nadeel dat het met een vrij verouderd besturingssysteem werkt. De leuke snufjes daarentegen maken weer een hoop goed, waardoor de aanschaf van een Samsung Galaxy Note zeker weten de moeite waard

 

Samsung acties

Profiteer nu van onderstaande Samsung acties. Aantrekkelijke Samsung aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 178 gram
  • Afmeting: 147x83x10 mm
  • Geheugen: 8 GB - SD kaart
  • OS: Android 2.3
  • Display: Super AMOLED 16M colors
  • Displaysize: 800 x 1280 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie