Samsung Galaxy Premier

Samsung Galaxy Premier

Zodra je de Samsung Galaxy Premier voor het eerst in je handen hebt valt er direct één ding op. Het beeldscherm is scherp en helder van uitstraling. Toch is het beeldscherm iets kleiner dan de bekende Samsung Galaxy SIII. Toch heeft in de eerste oogopslag de Samsung Galaxy Premier veel weg van de Samsung Galaxy SIII. De smartphone wordt uitgerust met een 1,6 GHz A6 quad-core processor. In kleurkeuze is er niet veel keuzemogelijkheid. Je ontvangt de Samsung Galaxy Premier alleen in het wit.

Afmetingen/scherm en bediening

De Samsung Galaxy Premier is 13,40 x 6,80 x 0,90 centimeter groot en weegt 130 gram. Het toestel is voorzien van een scherp Super AMOLED beeldscherm. De resolutie van het beeldscherm is 720 x 1280 pixels. De bediening van het toestel verloopt via touch met Android 4.1 Jelly Bean.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

De mobiele netwerken zijn 900, 1800 en 1900 MHz. Snel internetten kan met UMTS en HSDPA. Het versturen van SMS, MMS en e-mails is uiteraard geen enkel probleem met de Samsung Galaxy Premier. De beltonen zijn trilalarm, polyfone en mp3. Het geheugen bestaat uit 8 GB intern Flash geheugen. Mocht dit niet genoeg zijn dan kan dit worden uitgebreid met een externe MicroSD. Het oversturen van bestanden kan via een USB kabel of Bluetooth. Een extra dat nog niet op veel smartphones zit is NFC. NFC zal in de toekomst gebruikt worden om te betalen met je smartphone. Tot het zover is kan je NFC gebruiken om snel bestanden met elkaar uit te wisselen. Dit doe je door twee NFC toestellen naast elkaar neer te leggen. Ze kunnen foto’s, filmpjes en andere bestanden met elkaar uitwisselen. Dit gaat een stuk sneller dan Bluetooth. Een klein nadeel is dat de smartphone alleen voor 3G geschikt is en nog niet voor 4G.

Multimedia

Op de Samsung Galaxy Premier kunnen filmpjes worden bekeken met de ondersteuning van MP4, DivX, XviD, WMV, H.264 en H.263. Audio kan beluisterd worden met FLAC, AC3, eAAC+, WAV en MP3. De ondersteuning voor verschillende multimedia is bij de Samsung Galaxy Premier ruim voldoende. Aan de achterzijde van het toestel is een mooie 8 megapixel fotocamera bevestigd. Aan de voorzijde is een 1,9 megapixel fotocamera bevestigd. De fotocamera is tevens uitgerust met een Full HD 1080p videorecorder. De filmpjes zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen hierdoor uitgezonden worden op je televisie. Een leuke gadget op de Samsung Galaxy Premier is de toevoeging van Smart Stay. Als je een stuk tekst leest dan springt je smartphone soms irritant op stand-by. Maar zolang je naar de tekst blijft kijken blijft de smartphone gewoon licht geven en kan je de tekst lezen. Een andere toevoeging is Direct Call. Als je een telefoon nummer in beeld hebt staan en je brengt je smartphone naar je oor dan bel je automatisch. Je hoeft het nummer niet meer aan te drukken en op bellen te drukken. Genoeg extra’s om sneller te schakelen met je Samsung Galaxy Premier.

 

Samsung acties

Profiteer nu van onderstaande Samsung acties. Aantrekkelijke Samsung aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 130 gram
  • Afmeting: 134x68x9 mm
  • Geheugen: 8 GB - SD kaart
  • OS: Android 4.1
  • Display: Super AMOLED 16M colors
  • Displaysize: 720 x 1280 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie