Samsung Galaxy S Plus

Samsung Galaxy S Plus

De Samsung Galaxy S Plus werd aangekondigd als een middenklasse smartphone. Vanwege de prijs was direct ons interesse gewekt. Wat voor een telefoon ben je bij Samsung krijgen voor dit budget. De smartphone is voorzien van een 1,4 GHz processor. Dit valt direct op gezien dit zeer krachtig is voor de prijsklasse van de Samsung Galaxy S Plus. Nog een groot pluspunt is de 512 MB werkgeheugen dat ruim voldoende is om met het toestel te werken. Het wordt tijd om de Samsung Galaxy S Plus nog verder onder de loop te nemen.

Afmetingen/scherm en bediening

De Samsung Galaxy S Plus is 12,20 x 6,40 x 1,00 centimter groot weegt slechts 119 gram. Aan de batterij is flink gesleuteld en deze gaat 391 minuten mee onder ideale omstandigheden. Een opmerkelijke aanpassing waar wij van op keken is het 4 inch SuperAmoled beeldscherp. Dit super scherpe beeldscherm is van hoge kwaliteit. Vergeleken met de prijs voor de smartphone is dit totaal niet te verwachting. Het beeldscherm is dan ook een groot pluspunt aan de Samsung Galaxy S Plus. De resolutie van het 4 inch beeldscherm is 800 x 480 pixels. De bediening gebeurd op het beeldscherm met het touchscreen. Het toestel wordt geleverd in de kleuren wit en zwart. Verder wordt het toestel geleverd met Android 2.3 Gingerbread.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

De Samsung Galaxy S Plus ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerk. Waardoor je overal in het land bereikbaar bent. Voor de rest is er een internetondersteuning met HSDPA en UMTS. Bij HSDPA is er gedacht aan HSDPA+ 14.4. Deze dataverbinding zorgt ervoor dat je een stuk sneller kan downloaden. Het interne geheugen van de Samsung Galaxy S Plus is 8 GB Flash. Waardoor snel meerdere bestanden kunnen worden opgeslagen. Mocht dit nog niet genoeg zijn dan kan het geheugen worden uitgebreid met een externe MicroSD. Als je bestanden wil overzetten naar je PC dan kan je gebruik maken van Bluetooth en USB.

Multimedia

De Samsung Galaxy S Plus is uitgerust met een 5 megapixel fotocamera. Met deze camera kan op 720p HD filmpjes gemaakt worden. Verder is er een uitgebreide ondersteuning voor het openen van documenten met de Documentviewer. Als je muziek wil luisteren dan kan je gebruik maken van de uitgebreide mediaspeler. Standaard is de Samsung Galaxy S Plus uitgerust met aGPS en Google Maps. Hiermee kan je onderweg zien waar je naartoe moet. De Samsung Galaxy S Plus kan helemaal worden uitgebreid met de leukste applicaties. Je kunt spelletjes installeren of handige applicaties die gebruikt kunnen worden voor het werk. Alles bij elkaar verdient de Samsung Galaxy S Plus een hoog cijfer. Alleen het beeldscherm is voor de prijsklasse een gigantisch pluspunt. Ondanks de prijs kan de Samsung Galaxy S Plus zich meten met andere smartphones. Dit maakt de smartphone een uitstekende keuze voor de koper met weinig budget en iemand die toch de volledige smartphone ervaring wil.

 

Samsung acties

Profiteer nu van onderstaande Samsung acties. Aantrekkelijke Samsung aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 119 gram
  • Afmeting: 122x64x10 mm
  • Geheugen: 8 GB - SD kaart
  • OS: Android 2.3
  • Display: AMOLED 16M colors
  • Displaysize: 480 x 800 pixels
  • Camera: 5.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: HSDPA / wifi
  • Features: gps-navigatie