Samsung Galaxy S2

Samsung Galaxy S2

De Samsung Galaxy S2 wordt ook wel de Galaxy S II genoemd. Het gaat hierbij om de opvolger van de Samsung Galaxy S (i9000). Deze telefoon heeft een 4,3 inch multi touch display en hierdoor wordt de nieuwe super AMOLED technologie gebruikt. Het display is hierdoor ook bij zonlicht goed af te lezen. In het scherm is ook gebruik gemaakt van het stevige Gorilla Glass materiaal, hierdoor is het krasbestendig. De nieuwe Samsung Galaxy S2 draait op Android 2.3 en is voorzien van 16 GB of 32 GB geheugen, je kunt het uitbreiden via een micro SD tot 32 GB (als je de 16 GB variant hebt). Je kunt met deze Samsung Galaxy S2 erg snel multitasken, dit komt door de krachtige dual core 1 GHz ARM Cortex A9 processor.

Camera

De Samsung Galaxy S2 wordt geleverd met de 8 megapixel camera waarmee je goede HD video opnamen kunt maken. Er is ook een 2 megapixel frontcamera aanwezig waarmee je kunt video chatten, een extra leuke mogelijkheid! De camera zorgt voor veel nieuwe mogelijkheden, je kunt nu ook video chatten, waar je ook bent, als je verbinding hebt met internet dan kun je elders video chatten. Het behoort tot de mogelijkheden van de Samsung Galaxy S2. Niet alle Galaxy toestellen kunnen gebruikt worden voor het video chatten, maar deze gelukkig wel. Veel mensen maken hier dan ook gebruik van en vinden het ideaal dat zij met anderen in contact kunnen komen op plaatsen waar je niet altijd een laptop bij de hand hebt.

Afmetingen

De Samsung Galaxy S2 is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Er wordt gebruik gemaakt van een Li Ion accu en je kunt 520 minuten spreken, de standby tijd is 610 uur. De Samsung Galaxy S2 weegt 116 gram en is 125,0 bij 66,0 bij 9,0 mm groot. Het is een toestel dat eenvoudig mee te nemen is, niet te zwaar is en er mooi uit ziet. Je kunt er leuke accessoires voor aanschaffen die er voor zorgen dat de Galaxy S2 echt jouw telefoon gaat worden. Verander snel alles in je persoonlijke voorkeuren en je hebt een prachtig toestel waar je de komende tijd van kunt genieten! De nieuwste technologieën zijn hierin verwerkt, probeer de Samsung Galaxy S2 nu zelf.

 

Samsung acties

Profiteer nu van onderstaande Samsung acties. Aantrekkelijke Samsung aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 116 gram
  • Afmeting: 125x66x9 mm
  • Geheugen: 16 GB - SD kaart
  • OS: Android 2.3
  • Display: Super AMOLED 16M colors
  • Displaysize: 480 x 800 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie