Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3

De Samsung Galaxy S3 is de grote opvolger van de Samsung Galaxy S2. In mei 2012 werd hij pas aangekondigd en met veel enthousiasme door het publiek ontvangen. De Samsung Galaxy S3 is namelijk voorzien van een gigantisch Super AMOLED beeldscherm van 4,8 inch HD. Dankzij de coating van Gorilla Glass 2 is het glas krasbestendig en kan je het toestel gerust in je tas stoppen. Als dat nog niet genoeg is dan is de Samsung Galaxy S3 uitgerust met een 8 megapixel camera die ook nog eens de mogelijkheid heeft om 1080p Full HD filmpjes te maken. Reden genoeg dus om de Samsung Galaxy S3 eens nader te bekijken.

Afmetingen/scherm en bediening

Ondanks het giga beeldscherm van de Samsung Galaxy S3 weegt het toestel slechts 133 gram. De afmetingen zijn 13,70 x 7,10 x 0,90 centimeter en het toestel is verkrijgbaar in de kleuren blauw en wit. Waardoor het toestel meer stylish gemaakt is. Het ontwerp is geïnspireerd door de natuur en dit is terug te zien in de vormen van het toestel. Zoals al eerder gezegd is de Samsung Galaxy S3 uitgerust van een HD super amoled beeldscherm. Dit betekend dat het toestel prachtige full hd beelden kan vertonen van zeer scherpe kwaliteit. Het fijne van het AMOLED beeldscherm is dat het niet alleen scherp is, maar het gebouwd is op LED. Dit betekend dat het scherm zuiniger met de batterij omgaat. Hierdoor is de gebruikservaring langer dan bij iedere andere smartphone. De Samsung Galaxy S3 is voorzien van Android 4.0 Ice Cream Sandwitch. Dit betekend dat alleen het besturingssysteem al boordevol nieuwe functies zit. Zoals de People App waarmee je binnen één touch een overzicht van je social media kan zien.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

De Samsung Galaxy S3 wordt geleverd met slechts 16 MB intern geheugen. Het toestel moet het meer hebben van het extern geheugen dat geregeld wordt met een MicroSD geheugen kaart. Verder is er een USB aansluiting te vinden, een wifi connectie, bluetooth en een VideoOut aansluiting. De Samsung Galaxy S3 ondersteunt de GSM netwerken 900, 1800 en 1900 MHz. Verder is er ruimte voor zowel sms als mms en natuurlijk het ontvangen en versturen van e-mail.

Multimedia

De Samsung Galaxy S3 heeft een brede multimedia ondersteuning waaronder MP3, AMR, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, OGG, FLAG, AC3, APT-X, MPEG4, H.264, H.263, DivX, VC-1, VP8, WMV7 en WMV8. Naast de brede multimedia ondersteuning zijn er ook zogenaamde smart functies. De smart functies hebben ermee te maken dat de Samsung Galaxy S3 met je meedenkt. Zo is er een speciale camera aangebracht die iedere beweging rond je mobiel registreerd en hierop reageert. Een leuke optie is bijvoorbeeld DirectCall. Stel je bent aan het smsen met je vriend en je bedenkt dat je hem eigenlijk net zo goed kan bellen. Til tijdens het smsen je mobiel op en breng hem naar je oor. Je smartphone weet zo direct dat hij die vriend moet bellen en belt direct het juiste nummer. Dit is pas een klein voorbeeld van alle nieuwe mogelijkheden met de smartfunctie van de Samsung Galaxy S3. De Samsung Galaxy S3 brengt hiermee weer nieuwe revolutie op de markt die we zeker weten in de gaten moeten gaan houden voor nieuwe smartphone van het jaar.

 

Samsung acties

Profiteer nu van onderstaande Samsung acties. Aantrekkelijke Samsung aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 133 gram
  • Afmeting: 137x71x9 mm
  • Geheugen: 16 GB - SD kaart
  • OS: Android 4.0
  • Display: Super AMOLED 16M colors
  • Displaysize: 720 x 1280 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie