Samsung Omnia M

Samsung Omnia M

De Samsung Omnia M draait volledig op Windows 7.5 Mango phone. Het is één van de eerste samenwerking tussen Windows en Samsung. Het besturingsysteem zorgt voor een uitstekende integratie van Social Media binnen je smartphone. Maar naast Social Media heeft de Samsung Omnia M natuurlijk nog veel meer te bieden. Allereerst is het toestel voorzien van een 1 GHz processor om alles snel te laten verlopen. De Omnia M is aangekondigd als het kleinere broertje van de Omnia W. Toch verschillen de twee smartphones niet veel met elkaar. De grote broer heeft net iets meer geheugen en is iets sneller.

Afmetingen/scherm en bediening

De Samsung Omnia M is 12,20 x 6,40 x 1,10 centimeter groot en heeft een 4 inch SuperAMOLED beeldscherm. Vooral het beeldscherm van de Samsung Omnia M verdient een groot aantal pluspunten. Het touchscreen is super helder en scherp van beeld en is extra zuinig in het energieverbruik. Zelfs in de zon is het SuperAMOLED beeldscherm scherp. De resolutie van het beeldscherm is 480 x 800 pixels. Op dit scherpe touchscreen is multitasken geen enkel probleem. De bediening verloopt volledig via de 7.5 Mango software. Hierbij is al rekening gehouden met de multitask optie. Je kunt snel en eenvoudig schakelen tussen sms, internet, facebook en MSN via de Samsung Omnia M.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

De Samsung Omnia M is voorzien van GSM 900, 1800 en 1900 Mhz netwerk. Snel internetten is geen probleem met UMTS en HSDPA. Verder ondersteunt de smartphone e-mail, sms en mms. In het toestel is 4GB aan intern flash geheugen geïnstalleerd. Een minpunt aan de smartphone is dat het geheugen niet uit te breiden is. Het overzenden van bestanden kan met USB, Bluetooth en Wifi.

Multimedia

Integratie met de Social Media is geen enkel probleem met de Samsung Omnia M. Het toestel ondersteunt Facebook, Twitter, LinkedIn en Windows Live. De social media zijn geïntegreerd in je toestel. Daarnaast is er een integratie mogelijk met Xbox Live. Bekijk via je smartphone welke achievements je behaald hebt op je Xbox 360. Nog een leuke multimedia toepassing is de Samsung Music Hub. Met de Samsung Music Hub wordt er aan de hand van jouw gemoedstoestand muziek gedraaid. Als je de smartphone wil uitbreiden met extra applicaties dan kan je gebruik maken van de Windows Phone Marketplace. In de Marketplace vindt je de nieuwste applicaties en spelletjes en kan je de smartphone helemaal naar jouw wensen aanpassen. Verder is het toestel uitgerust met een 5 megapixel fotocamera met LED flits. Dankzij de Samsung Video Call functie is het mogelijk te beeldbellen met je smartphone. Uiteraard is dit een leuke extra multimedia optie. Verder is er een brede ondersteuning om video’s te bekijken met WMV, MPEG4, H.264 en H.263. Audio beluisteren kan met AAC, AAC+, eAAC+, WMA en MP3. Alles bij elkaar is de Samsung Omnia M zeker weten een uitstekende middenklasse smartphone.

 

Samsung acties

Profiteer nu van onderstaande Samsung acties. Aantrekkelijke Samsung aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 119 gram
  • Afmeting: 122x64x11 mm
  • Geheugen: 8 GB
  • OS: Windows Phone Mango 7.5
  • Display: AMOLED 16M colors
  • Displaysize: 480 x 800 pixels
  • Camera: 5.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie