Samsung Wave 3

Samsung Wave 3

Na het succes van de Samsung Wave 2 is er een opvolger gekomen de Samsung Wave 3. Het toestel wordt ook wel flinterdun genoemd en is slechts 9,9 millimeter dik. Ondanks het dunne formaat van het toestel is het voorzien van een 4-inch SuperAmoled beeldscherm en nog veel meer leuke extra’s. Zoals het eenvoudig kunnen multi-tasken zonder traagheid problemen met een nieuwe processor. De Samsung Wave 3 is namelijk uitgerust met een 1,4GHz processor waardoor multitasking eenvoud wordt. Reden genoeg om de nieuwe Wave eens verder te bekijken.

Afmetingen/scherm en bediening

De afmetingen bestaan uit 12,00 x 6,40 x 1,0 centimeter waardoor het toestel eenvoudig overal mee naartoe kan. Het gewicht beslaat slechts 122 gram en de accu kan 510 minuten mee onder normale omstandigheden dankzij het super zuinige 4 inch SuperAmoled beeldscherm. In stanndby stand gaat het toestel 480 uur mee. Het scherm werkt met een touchscreen systeem waardoor knoppen niet meer nodig zijn. De kleuren zijn ongelofelijk helder en zelfs in de zon kan je zonder problemen iets opzoeken op je smartphone. Een groot verschil tussen de andere smartphones van Samsung is dat het systeem draait op Bada. Bada is een besturingssysteem dat speciaal door Samsung zelf ontwikkeld is voor smartphones. Via Bada kunnen applicaties worden gedownload in de speciale Samsung App store. Bada ondersteund bekende apps zoals Angry Birds. Bada heeft ook een speciale integratie van TouchWiz. Dit betekend dat je via een sneltoets direct je social media kan bijwerken, maar ook jouw favoriete muziek kan luisteren. Zonder dat je verschillende schermen moet openen of verschillende applicaties. De Samsung Wave 3 wordt geleverd met de 2e versie van Bada.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

Met de connectiviteit van de Samsung Wave 3 zit het wel goed. Alle drie de GSM netwerken de 900, 1800 en 1900 MHz worden ondersteund door het toestel. Snel internetten is ook geen enkel probleem door UMTS en HSDPA. Door de toevoeging van HSDPA is de verbinding met een 3G netwerk geen enkel probleem. Verder kan je rekenen op een ondersteuning van Bluetooth, Wifi, USB 2.0 en e-mail. Zowel het ontvangen als het versturen van e-mail is geen enkel probleem met de Samsung Wave 3. Aan de zijkant is ook de mogelijkheid om een headset aan te sluiten via een 3,5 mm poort. Natuurlijk heb je ook nog geheugen nodig voor het toestel. Er is in totaal 3GB aan intern geheugen tot je beschikking en dit is uit te breiden met een MicroSD kaart.

Multimedia

Het bekijken van filmpjes in Full HD kwaliteit wordt geen enkel probleem met de ondersteuning van MPEG4, H.263, H.264 en DivX. Je hebt zelf ook de mogelijkheid om met de 5 megapixel camera 720p HD kwaliteit filmpjes op te nemen. Dankzij de speciale autofocus en LED flitsverlichting kan je ook prachtige foto’s maken met je smartphone. Als afsluiter van de review kan er gemeld worden dat er verschillende audio mogelijkheden zijn zoals MP3, AAC, eAAC+, WMA, MID en WAV. Genoeg redenen dus om de betaalbare Samsung Wave 3 aan te schaffen.

 

Samsung acties

Profiteer nu van onderstaande Samsung acties. Aantrekkelijke Samsung aanbiedingen, scherp geprijsd dus extra voordeel.

Specificaties

  • Gewicht: 116 gram
  • Afmeting: 125x66x9 mm
  • Geheugen: 16 GB - SD kaart
  • OS: Android 2.3
  • Display: Super AMOLED 16M colors
  • Displaysize: 480 x 800 pixels
  • Camera: 8.0 megapixel
  • Camera: foto/video - div.functies
  • Data: UMTS/HSDPA
  • Features: gps-navigatie