Sony Ericsson abonnement

Sony telefoon

Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon van Sony Ericsson?
Op Mobiel-abonnement.com vindt u altijd de meest voor-delige Sony Ericsson aanbied-ingen van het moment.

Sony telefoons

 

Sony Ericsson Xperia Ray

Sony Ericsson Xperia Ray

De Sony Ericsson Xperia Ray is een smartphone van Android. Het is een erg compacte en stijlvolle telefoon, het gaat hierbij om Android 2.3. Bij de Sony Ericsson Xperia Ray is gekozen voor een aluminium frame met een dikte van 9,4 mm. De Sony Ericsson Xperia Ray lijkt als het over de specificaties en het design gaat erg veel op de 4,2 inch Xperia Arc. Er wordt gebruik gemaakt van een krachtige 1 GHZ processor. Het is een snelle telefoon, met veel geheugen. Je kunt volop genieten als je deze Sony Ericsson Xperia Ray eenmaal vast hebt. Je kunt mooie foto’s maken en deze kun je snel doorsturen aan je vrienden. Het grote voordeel van de Sony Ericsson Xperia Ray is ook dat hij in verschillende kleuren verkrijgbaar is, je kunt dus ook nog eens kiezen welke kleur jij het mooiste vindt. Steeds meer mensen kiezen voor de Sony Ericsson Xperia Ray¸ hij wordt los aangeboden maar je kunt het toestel ook in combinatie met een abonnement afsluiten. Het is goed om eens te kijken naar reviews, zodat je weet wat anderen van deze Sony Ericsson Xperia Ray vinden, maar hij komt goed uit de beoordelingen.

Camera opties

Met de Sony Ericsson Xperia Ray kun je goede foto’s maken. Je kunt de 8.1 megapixel camera gebruiken met LED flitser. Sony’s Exmor R sensor zorgt er voor dat er mooie afbeeldingen worden gemaakt. De video’s kunnen opgenomen worden met de 720p HD, je kunt de data meteen opslaan op het 300 MB geheugen. Als je teveel afbeeldingen hebt kun je ze natuurlijk altijd overzetten naar de pc, maar het geheugen is groot zodat er veel afbeeldingen op het toestel kunnen blijven staan.

Afmetingen

De Sony Ericsson Xperia Ray weegt 100 gram en is verkrijgbaar in het paars, wit, zwart en goud. De Sony Ericsson Xperia Ray is 111,0 bij 53,0 bij 9,0 mm groot. Er wordt gebruik gemaakt van een Li Ion accu en je hebt 420 minuten spreektijd. Daarnaast is de standby tijd ongeveer 440 uur. Het toestel is mooi om te zien, het is aantrekkelijk en eenvoudig mee te nemen. Je kunt hem goed vastpakken en als je er je eigen Sony Ericsson Xperia Ray van wilt maken dan kun je accessoires aan gaan schaffen voor de Sony Ericsson Xperia Ray.

 

Sony Ericsson acties

Specificaties

 

  • Abonnement of prepaid ?
  • Welk telefoon toestel ?
  • Abonnement verlengen
  • Vakantie bellen
  • Wat zijn app's ?
  • Abonnement of prepaid ?
  • Welk telefoon toestel ?
  • Abonnement verlengen
  • Vakantie bellen
  • Wat zijn app's ?